Ελένη Φουρέιρα: Τα έσοδα τριών συναυλιών της θα πάνε στους πυρόπληκτους

Ελένη Φουρέιρα: Τα έσοδα τριών συναυλιών της θα πάνε στους πυρόπληκτους

H βοήθεια από Κύπρο και Τίρανα -«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές όλοι γινόμαστε ένα και βοηθάμε αυτούς που το έχουν ανάγκη», έγραψε στα Insta Stories η Ελένη Φουρέιρα

Eleni_Foureira
Με το δικό της τρόπο η Ελένη Φουρέιρα θέλησε να βάλει ένα λιθαράκι στην μεγάλη αλυσίδα αλληλεγγύης προς τους πληγέντες από τη φονική φωτιά στην ανατολική Αττική.

Η τραγουδίστρια, που αυτή την περίοδο βρίσκεται εν μέσω της ευρωπαϊκής της περιοδείας, εξέφρασε με story της στο Instagram τη συμπαράστασή της στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται και ανακοίνωσε πως τα έσοδα από τις τρεις τελευταίες συναυλίες της θα διατεθούν σε εκείνους.

Μάλιστα, η παρουσία της Ελένης στα Τίρανα, όπου τραγούδησε το βράδυ της Τετάρτης, συνοδεύτηκε από μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, καθώς, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με το δήμαρχο, Erion Veliaj, αισθάνθηκε την ανάγκη να τον ευχαριστήσει καθώς η πόλη του θα διαθέσει προς τους πυρόπληκτους το ποσό των 50.000 ευρώ.

«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές όλοι γινόμαστε ένα και βοηθάμε αυτούς που το έχουν ανάγκη», ανέφερε, ενώ δεν παρέλειψε να επαινέσει και την πρωτοβουλία της Κύπρου, την οποία εκπροσώπησε στην Eurovision, να διαθέσει 10 εκατομμύρια ευρώ στους πληγέντες.


foureira_story
foureira_cyprus
foureira-_dimarxos_tiranon
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης