Σεφ ανέβασε βίντεο στο Facebook λίγο πριν ο ίδιος και η οικογένειά του καούν ζωντανοί στο Μάτι

Σεφ ανέβασε βίντεο στο Facebook λίγο πριν ο ίδιος και η οικογένειά του καούν ζωντανοί στο Μάτι

«Αν δεν γίνει ένα θαύμα θα καεί πολύς κόσμος», έγραφε ο άτυχος Παναγιώτης Κοκκινίδης στο τελευταίο του ποστ στο Facebook

sef-nekros_main01
Σοκ προκάλεσε η είδηση του θανάτου του σεφ, Παναγιώτη Κοκκινίδη και της οικογένειάς του. Ο σεφ με τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους βρήκαν τραγικό θάνατο από την πύρινη λαίλαπα στο Μάτι Αττικής.

Ο σεφ μόλις ξέσπασε η φωτιά είχε γράψει στο Facebook το απόγευμα της Δευτέρας: «Αν δεν γίνει ένα θαύμα θα καεί πολύς κόσμος», ένα σχόλιο το οποίο πλέον ακούγεται μακάβριο καθώς ήταν ο ίδιος με την οικογένειά του θύματα της φωτιάς τελικώς.


Κλείσιμο
Η Λέσχη αρχιμαγείρων Ελλάδος έγραψε στην επίσημη σελίδα της στο facebook: «Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τη θλίψη και τον πόνο μας για τον άδικο χαμό του μέλους μας Παναγιώτη Κοκκινίδη και της οικογένειας του (η σύζυγός του, η μητέρα του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους) στη θανατηφόρα πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής. Πολλοί οι αδικοχαμένοι, πολλοί οι άνθρωποι που χάσανε τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους μέσα σε λίγη ώρα… Εμείς όμως πενθούμε για τον δικό μας Παναγιώτη και την οικογένεια του. Ένας υπέροχος άνθρωπος με ηθικές αξίες, ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και πάνω από όλα οικογενειάρχης. Σε όλους εμάς που τον ζήσαμε, σε όλους εμάς που τον γνωρίσαμε, θα μείνει αξέχαστη η καλοσύνη του που εκφραζόταν μέσα από τα μάτια του. Καλό παράδεισο Παναγιώτη…. τουλάχιστον είσαι με την οικογένεια σου….».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης