Ο Σάββας Πούμπουρας με μάσκα στο πρόσωπο βρέθηκε στο Κόκκινο Λιμανάκι εκεί όπου η φωτιά κατέστρεψε τα πάντα και πήρε μαζί της εκατοντάδες ανθρώπους. Ο παρουσιαστής έκανε έκκληση με ένα βίντεο που πόσταρε στη σελίδα του στο Ιnstagram.
«Με πολλή αγάπη θέλω να σας πω σήμερα ας μη δείξουμε κάποιον με το δάχτυλο, ας μη βρίσουμε και ας μη ψάξουμε τώρα να αποδώσουμε ευθύνες. Να σκεφτούμε όλους αυτούς κι αυτά που χάθηκαν. Να κάνουμε ησυχία και να δείξουμε πολλή αγάπη στους γύρω μας».
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.