H τραγουδίστρια Michelle Williams δίνει μάχη με την κατάθλιψη

H τραγουδίστρια Michelle Williams δίνει μάχη με την κατάθλιψη

Η Michelle Williams που είχαμε γνωρίσει μέσα από το συγκρότημα Destiny’s Child μαζί με την Beyoncé τοποθετήθηκε δημόσια για το πρόβλημά της

Michelle_Williams
Η κατάθλιψη είναι μια από τις πιο σοβαρές ψυχικές ασθένειες. Η Michelle Williams που είχαμε γνωρίσει μέσα από το συγκρότημα Destiny’s Child μαζί με την Beyoncé.

Η γνωστή τραγουδίστρια τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε κέντρο ψυχικής υγείας και δίνει μάχη με την κατάθλιψη. Η ίδια τοποθετήθηκε δημόσια για τη βοήθεια που ζήτησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Michelle-Williams-Beyonce-Knowles


«Επί χρόνια έχω αφιερωθεί στην ενημέρωση για θέματα ψυχικής υγείας και στην ενδυνάμωση των ανθρώπων ώστε να αναγνωρίζουν πότε χρειάζονται βοήθεια, υποστήριξη και συμβουλές από εκείνους που αγαπούν και νοιάζονται να είναι καλά. Πρόσφατα άκουσα κι εγώ τις ίδιες συμβουλές που έχω δώσει σε χιλιάδες σε όλο τον κόσμο και ζήτησα βοήθεια από μια υπέροχη ομάδα επαγγελματιών υγείας.

Σήμερα περήφανη, χαρούμενη και υγιής δίνω το παρών ως κάποια που πάντα που θα δίνει το παράδειγμα ως ακούραστη υποστηρικτής για την καλυτέρευση εκείνων που βρίσκονται σε ανάγκη. Αν αλλάξεις τη σκέψη σου, μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου», ανέφερε η ίδια στο μήνυμα της στο Instagram.

#ELLE #WomenInHollywood

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Williams (@michellewilliams) στις

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης