Ναταλία Βοντιάνοβα: Η Ρωσίδα καλλονή με το χρυσό μίνι φόρεμα έκλεψε την παράσταση

Ναταλία Βοντιάνοβα: Η Ρωσίδα καλλονή με το χρυσό μίνι φόρεμα έκλεψε την παράσταση

Τα φλας άναψαν όταν το μοντέλο πόζαρε με σκέρτσο δίπλα στο κύπελλο που σήκωσε χθες η Εθνική Γαλλίας «Les Bleus»

19797522
Το χρυσό μίνι φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε στην τελετή λήξης του Μουντιάλ αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της με τους οπαδούς της στα social media να παραληρούν.

Η Ρωσίδα καλλονή με τα υπέροχα γαλανά μάτια Ναταλία Βοντιάνοβα μπήκε χθες στον αγωνιστικό χώρο του «Λουζνίκι» προκειμένου να παραδώσει το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου .

Σε λίγα λεπτά είχε κλέψει την καρδιά των ανδρών φιλάθλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου. Τα φλας άναψαν όταν το μοντέλο πόζαρε με σκέρτσο δίπλα στο κύπελλο που σήκωσε χθες η Εθνική Γαλλίας «Les Bleus».

Ύστερα από την εντυπωσιακή της εμφάνιση, η Βοντιάνοβα μετρά πάνω από 1,8 εκατομμύρια followers στο Instagram.

Τις τελευταίες ώρες, φωτογραφίες της με την ίδια να κρατά την «στρογγυλή θεά» και τη σημαία της Γαλλίας κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου.Υπάρχει κι ένα βίντεο στο οποίο το μοντέλο από τη Ρωσία λικνίζεται στους ρυθμούς ενός δημοφιλούς ρωσικού χορού - του Kalinka Malinka- λέγοντας χαρακτηριστικά πως το είχε υποσχεθεί στους συμπολίτες μετά τη νίκη της Ρωσίας επί της Ισπανίας.

Let the final games begin 😜⚽️🏆 #fifa18

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalia Vodianova (@natasupernova) στις



«Περήφανη που είμαι στο άκρως εντυπωσιακό τελευταίο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος και που μετέφερα το έπαθλο στο γήπεδο σε μία ιστορική στιγμή ", έγραψε η ίδια στην Instagram.

Το χρυσό φόρεμά της ταίριαζε άψογα με το λαμπερό τρόπαιο, όπως σχολιάζουν τα διεθνή ΜΜΕ πλέκοντας το εγκώμιο στη Ρωσίδα καλλονή.Το μίνι φόρεμα ήταν δημιουργία του οίκου Louis Vuitton - ανήκει στον πεθερό της -και τα κοσμήματα του οίκου Chopard.

Κλείσιμο

Долг платежом красен! Перед матчем Россия - Испания в случае победы нашей команды я пообещала две вещи: ПЕРВОЕ: пожертвовать 1млн рублей на развитие футбола в России - и я решила, что эти средства будут направлены на развитие дворового футбола и в частности турнира «Кожаный мяч». 🇷🇺 ⚽️ВТОРОЕ: станцевать перед финалом на Лужниках - Калинку Малинку 😱😍. Как говорится, получите и распишитесь! 🤪#чм2018 #россиявперед I’m a girl who keeps her promises 😜🇷🇺 dancing Kalinka Malinka before finals at Luzhniki. Done ✅ #worldcup2018 #francerussia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalia Vodianova (@natasupernova) στις



Η ζωή της Βοντιάνοβα μοιάζει με παραμύθι.Από την απόλυτη φτώχεια η Ρωσίδα καλλονή βρέθηκε στη πασαρέλα όπου η καριέρα της εκτοξεύτηκε αστραπιαία . Στη συνέχεια βρέθηκε στα σαλόνια.

Παντρεύτηκε δύο πάμπλουτους άνδρες κι έχει αποκτήσει συνολικά πέντε παιδιά. Ίδρυσε το «Naked Heart Foundation», έναν φιλανθρωπικό οργανισμό που προσπαθεί να παρέχει ένα ασφαλές και εμπνευσμένο περιβάλλον για κάθε παιδί της αστικής Ρωσίας όπως και να παρέχει υποστήριξη σε οικογένειες που μεγαλώνουν παιδιά με ειδικές ανάγκες (η Βοντιάνοβα έχει μία αδερφή με σοβαρή μορφή αυτισμού).

Είναι παντρεμένη με τον Αντουάν Αρνό, γιο του διευθυντή του οίκου LVMH, Μπερνάρ Αρνό και CEO του πολυτελούς brand Berluti.

Το ζευγάρι ζει στο Παρίσι με τα δυο παιδιά τους και τα τρία παιδιά της Βοντιάνοβα από τον προηγούμενο γάμο της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης