Τζορτζ Κλούνεϊ: Οι πρώτες εικόνες μετά το ατύχημα - Περπατά υποβασταζόμενος και με εκδορές στα χέρια

Τζορτζ Κλούνεϊ: Οι πρώτες εικόνες μετά το ατύχημα - Περπατά υποβασταζόμενος και με εκδορές στα χέρια

Φορώντας ένα λευκό πόλο μπλουζάκι, ο Τζορτζ Κλούνεϊ φαίνεται να ανεβαίνει με δυσκολία τη σκάλα του αεροπλάνου - «Μπορεί να είχε σκοτωθεί», λέει η οικογένειά του - Τι είπε ο οδηγός που τον «εμβόλισε»

klounei_arthro
Οι πρώτες εικόνες με τον διάσημο ηθοποιό, έπειτα από το ατύχημα που είχε με τη μηχανή του στη Σαρδηνία, είδαν το φως της δημοσιότητας.

Στις φωτογραφίες ο διάσημος ηθοποιός φορώντας ένα λευκό πόλο μπλουζάκι και ένα off-white παντελόνι φαίνεται να περπατά με δυσκολία, ενώ είναι εμφανείς οι εκδορές στα χέρια του. Μάλιστα, κρατιόταν και από την κουπαστή της σκάλας, προκειμένου να μπει στο αεροπλάνο, για το ταξίδι της επιστροφής τους στην πατρίδα τους μαζί με τα δύο παιδιά τους, Έλλα και Αλεξάντερ.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός ο προορισμός της οικογένειας Κλούνεϊ ή πότε θα επιστρέψουν στη Σαρδηνία, όπου ο ηθοποιός σκηνοθετεί τη μίνι σειρά «Catch 22».

Όπως ανέφερε αστυνομική πηγή στο NBC, η οικογένεια του ηθοποιού ανησύχησαν ιδιαίτερα για την κατάστασή του μετά το ατύχημα. «Οι οικογένειες ήταν συνεχώς στα τηλέφωνα για να καθησυχάσουν ο ένας τον άλλον, ενώ τόνιζαν πόσο τυχερός ήταν ο Τζορτζ. Θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί», ανέφεραν οι αστυνομικοί.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Τρίτη, όταν ένας ηλικιωμένος οδηγός έπεσε πάνω στο σκούτερ του Τζορτζ Κλούνεϊ , δηλώνοντας ότι δεν είδε τον ηθοποιό γιατί τον τύφλωσε ο ήλιος.

Ο Κλούνεϊ πήγαινε από το σπίτι του στην Πουντάλντια στα γυρίσματα στην Όλμπια, της βορειοανατολική ακτή, όπου ο Ιταλός παππούς τον εμβόλισε. Το κράνος του καταστράφηκε με την πρόσκρουση πάνω στο αυτοκίνητο. Ο ηλικιωμένος άντρας δήλωσε στην Il Gionale: «Δεν είδα τίποτα, με είχε τυφλώσει ο ήλιος». Όπως πρόσθεσε, οι σωματοφύλακες τού είπαν: «χτύπησες τον Κλούνεϊ» και απάντησε: Ποιον;

Κλείσιμο
«Τον Κλούνεϊ, τον ηθοποιό που γυρίζει ταινία στο αεροδρόμιο», ανταπάντησε ο σωματοφύλακας.

Ο Βινίλο δήλωσε έκπληκτος όταν έμαθε ότι ήταν ο Κλούνεϊ. Όπως είπε το κατάλαβε όταν συστήθηκε στους πυροσβέστες και στους υπόλοιπους που έσπευσαν στο σημείο της σύγκρουσης, λέγοντας «Γεια, είμαι ο Τζορτζ».

SPL5009501_003
SPL5009501_007
SPL5009501_041
SPL5009501_085
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης