Με Nomads και σίριαλ η αντεπίθεση του Αnt1

Με Nomads και σίριαλ η αντεπίθεση του Αnt1

Ο Τζώρτζης Ποφάντης άνοιξε τα χαρτιά του για το νέο πρόγραμμα του σταθμού που θα κάνει πρεμιέρα το Σεπτέμβριο

nomads
«Απογοητεύσαμε το κοινό μας και πήραμε σκληρά μαθήματα. Χάσαμε τον βηματισμό μας...». Με εμφανή εξομολογητική διάθεση, ο Τζώρτζης Ποφάντης, διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 παρουσίασε τα πρώτα πλάνα του νέου προγράμματος επιλέγοντας να ξεκινήσει από την κριτική του Προηγούμενου που μόλις ολοκληρώθηκε. Και όπως φάνηκε, ο κύκλος των λαθών για τον σταθμό του Αμαρουσίου κλείνει καθώς με νέα σχέδια, διάθεση και σχεδιασμό, ο ΑΝΤ1 επιστρέφει στην αρένα του ανταγωνισμού.



Σίριαλ, ριάλιτι επιβίωσης, ζωντανές ψυχαγωγικές εκπομπές, τηλεπαιχνίδια, σατιρικές εκπομπές δεσπόζουν στην σκαλέτα προγραμματισμού του σταθμού ο οποίος με συνταγή ποικιλίας προγράμματος θα προσπαθήσει να ανακτήσει το χαμένο έδαφος. Η πρωινή ζώνη θα παραμείνει σταθερή και απαράλλακτη με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Παπαδάκη και το «Καλημέρα Ελλάδα» το οποίο θα αυξήσει την διάρκειά του και «Το Πρωινό» με την Φαίη Σκορδά, ανανεωμένο σε μεγάλο βαθμό.

zeta


Σταθερή και η μεσημεριανή ζώνη του σταθμού με το «Ρουκ Ζουκ» και τη Ζέτα Μακρυπούλια όπως και η απογευματινή με το «Still Standing» και τη Μαρία Μπεκατώρου. Στο πρόγραμμα θα παραμείνει και «Το ταίρι ξέρει» με τον Τόνυ Σφήνο, το οποίο μόλις ξεκίνησε να προβάλλεται.
Νέες αφίξεις το «Οσα γνωρίζει η πεθερά», ένα μαγειρικό παιχνίδι με συμμετοχή πεθερών και νυφών όπου όπως είναι λογικό θα διαδραματιστούν ευτράπελα. Το παιχνίδι θα είναι καθημερινό.


Κλείσιμο
Ο Γιώργος Μαυρίδης θα είναι ο παρουσιαστής του «Beat buzzer» ενός νέου μουσικού παιχνιδιού το οποίο γυρίζεται μέσα σε αυτοκίνητο. Η καθημερινή σειρά του σταθμού που προορίζεται για lead in είναι το καθημερινό «Γυναίκα χωρίς όνομα» σε σενάριο Μαρίας Γεωργιάδου και σκηνοθεσία Βίκης Μανώλη με πρωταγωνιστές τους Μαριάννα Τουμασάτου, Μαρκέλλα Γιαννάτου και Αντώνη Βλοντάκη.
Φιλόδοξη κωμική σειρά το «Πέτα τη φριτέζα» σε σκηνοθεσία Ανδρέα Μορφονιού με τον Γιάννη Μπέζο, τον Φάνη Μουρατίδη, την Τζένη Μπότση, τη Νικολέττα Κοτσαηλίδου και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση. Το δίδυμο Γανωτή – Σταυρακούδη υπογράφει την κωμωδία «Κάνε γονείς να δεις καλό» με πρωταγωνιστικό δίδυμο τους Ελένη Καστάνη και Ιεροκλή Μιχαηλίδη. «Η επιστροφή» είναι μία ακόμη δραματική σειρά η οποία θα προβάλλεται ως τον Δεκέμβριο με τους Αννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους και Αντώνη Καρυστινό, Αλέξανδρο Σταύρου και τέλος το «Εγκλημα - πάθος» του Δημήτρη Αρβανίτη βασισμένο σε αληθινές ιστορίες που συγκλόνισαν το πανελλήνιο.

kanakis


Σταθερή θέση στο πρόγραμμα θα έχουν και το «Ράδιο Αρβύλα» αλλά και το «Βινύλιο» του Αντώνη Κανάκη. Το βαρύ πυροβολικό του σταθμού και του prime time θα είναι το «Nomads» το οποίο όμως επιστρέφει με σημαντικές βελτιώσεις και αλλαγές. Πρώτη και σημαντικότερη η αλλαγή χώρας αφού τα γυρίσματα θα γίνουν στη Μαδαγασκάρη και δεύτερη η αλλαγή παρουσιαστή αφού δεν θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αλλά ένα νέο δίδυμο.

nomads-ant1-omades



Ενα νέο format το οποίο ουσιαστικά προκύπτει από την πρόθεση του σταθμού να ξαναβρεί την επικοινωνία με το κοινό είναι το «Κοινή λογική» όπου 15 ζευγάρια θα σχολιάζουν θέματα της καθημερινότητας με τον αυθορμητισμό και την απλότητα των ανθρώπων της διπλανής πόρτας.
Για το 2019 τα πλάνα του σταθμού έχουν ήδη κάποιες προτάσεις μεταξύ των οποίων η σειρά «Αγριες μέλισσες», το Football Stories» του Γιώργου Λέντζα αλλά και το «Ninja Warrior».


Αδρανή συμβόλαια, ερωτηματικά για Γιώργο Λιάγκα


Οπως ήταν λογικό ο Τζώρτζης Ποφάντης ρωτήθηκε για το μέλλον της συνεργασίας του ΑΝΤ1 με πρόσωπα με τα οποία ο σταθμός έχει υπογράψει συμβόλαια αλλά δεν υπάρχουν στα σχέδια που ανακοινώθηκαν. Για τον Γιώργο Λιάγκα ο διευθυντής προγράμματος του σταθμού περιορίστηκε να πει πως δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια εκπομπή ή κάποια πρόταση στα σκαριά, ενώ για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου διευκρίνισε πως βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για μία ιδιαίτερη εκπομπή στο β΄ μισό της σεζόν. Διευκρινήσεις δεν δόθηκαν για Ουγγαρέζο και Νομικού.


Το συμβόλαιο του Γ. Λιάγκα ισχύει για ένα ακόμη χρόνο και αυτό που προέχει είναι μία συνάντηση με την ιδιοκτησία του σταθμού. Η θα πρέπει να γίνει μία κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου ώστε να αποφευχθούν οι ρήτρες και να απελευθερωθεί ο παρουσιαστής ο οποίος έχει δεχθεί σοβαρή πρόταση από ανταγωνιστικό κανάλι ή αλλιώς οποιαδήποτε προσπάθεια λύσης συμβολαίου θα βρει εμπόδιο την μεγάλη αποζημίωση που θα πρέπει να καταβληθεί και από τις δύο πλευρές.


Προς το παρόν δεν υπήρξε κάποια ένδειξη είτε για την μία είτε για την άλλη εξέλιξη και όλα θα κριθούν από το πολυαναμενόμενο ραντεβού των δύο πλευρών προκειμένου να συζητηθεί η κατάσταση και το μέλλον της συνεργασίας τους.
Και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επιθυμεί να δοθεί μία λύση στην μακρόχρονη αναμονή και λογικά και τα δύο συμβόλαια θα συζητηθούν εντός του τρέχοντος μήνα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης