Η Μελάνια Τραμπ θεωρείται μια από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του πλανήτη. Η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών φαίνεται όμως πως έχει μεγάλη αδυναμία στα παπούτσια και κυρίως στις ψηλοτάκουνες και κομψές γόβες.
Η 48χρονη Μελάνια σε κάθε της επίσημη εμφάνιση μας δείχνει την τεράστια συλλογή που διαθέτει από τις πανάκριβες γόβες Louboutin. H κ. Τραμπ μέσα σε διάστημα μερικών ωρών εμφανίστηκε με δύο διαφορετικά ζευγάρια.
Πιο συγκεκριμένα κατά την αναχώρησή της από την Ουάσινγκτον με το προεδρικό αεροσκάφος Air Force One η Μελάνια φορούσε γόβες χρώματος μπεζ – κόκκινου αξίας 795 δολαρίων. Μερικές ώρες αργότερα και κατά την άφιξή της στο Βέλγιο η Μελάνια φορούσε τις κλασικές μαύρες γόβες του Γάλλου σχεδιαστή.
Βεβαίως η πρώτη κυρία εκτός τα παπούτσια άλλαξε και τα ρούχα της τα οποία συνδύασε αναλόγως.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.