Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Μία... πραγματική σταρ χαιρετά τον κόσμο στη βάπτιση του αδελφού της, πρίγκιπα Λούις

Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Μία... πραγματική σταρ χαιρετά τον κόσμο στη βάπτιση του αδελφού της, πρίγκιπα Λούις

Μάλιστα,  έδειξε τους βασιλικούς της τρόπους συμπεριφοράς χαιρετώντας ευγενικά τον επίσκοπο του Καντέρμπουρι, κατά την άφιξή της για το μυστήριο

4E108D8C00000578-5934109-image-a-9_1531151442457
Είναι μόλις τριών ετών και καταφέρνει πάντα να κλέβει τις εντυπώσεις με τον γλυκύτατο παιδικό μεν, αλλά με κάθε βασιλική επισημότητα χαιρετισμό της προς το πλήθος. Ο λόγος για την μικρή πριγκίπισσα Σάρλοτ, η οποία για άλλη μία φορά τράβηξε τα βλέμματα στη βάπτιση του αδελφού της, πρίγκιπα Λούις.

Η Σάρλοτ έδειξε τους βασιλικούς της τρόπους συμπεριφοράς χαιρετώντας ευγενικά τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπερι, κατά την άφιξή της για το μυστήριο. Ο πατέρας τους πρίγκιπας  Ουίλιαμ κρατούσε από το ένα χέρι τον πρίγκιπα Γεώργιο και την Σάρλοτ από το άλλο πηγαίνοντας προς το παρεκκλήσι. Τότε η μικρή πριγκίπισσα χαιρέτησε με τον γλυκό της τρόπο της κάμερες σαν πραγματική σταρ, ενώ ο μεγάλος της αδελφός ήταν πιο ντροπαλός.
Ο Γουίλιαμ ενθάρρυνε τα δύο παιδιά του να δώσουν τα χέρια με τον επίσκοπο, λέγοντας τους: Μπράβο.

Μετά την τελετή η Σάρλοτ χαιρέτησε ξανά προς τα δημοσιογραφικά συνεργεία.

Η μικρή πριγκίπισσα είχε κλέψει πάλι την παράσταση, τόσο με το νάζι της στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ, όσο και κατά την άφιξή της στην πτέρυγα Lindo Wing, στις 23 Απριλίου, οπότε και γεννήθηκε ο πρίκγιπας Λούις.

sarlot
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης