Justin Bieber - Hailey Baldwin: Αυτό είναι το δαχτυλίδι του αρραβώνα τους

Justin Bieber - Hailey Baldwin: Αυτό είναι το δαχτυλίδι του αρραβώνα τους

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται για διακοπές στις Μπαχάμες

1530717172491
Λίγες ώρες μετά την είδηση ότι το είδωλο της ποπ, Justin Bieber, αρραβωνιάστηκε την κόρη του ηθοποιού Stephen Baldwin, Hailey, το μοντέλο απαθανατίστηκε με τον αρραβωνιαστικό της φορώντας το δαχτυλίδι που της χάρισε.



Το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται για διακοπές στις Μπαχάμες, όπου απαθανατίστηκε να διασκεδάζει, αν και τα βλέμματα όλων των παρευρισκόμενων συγκέντρωσε το διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων που φορούσε η 21χρονη Baldwin.



Όσο για τον αρραβώνα και όσους τον χαρακτήρισαν «έκπληξη», μια πηγή υποστήριξε πως: «Είναι κάτι σαν έκπληξη αλλά όχι πραγματικά. Ο Justin είναι απίστευτα χαρούμενος αυτές τις τελευταίες εβδομάδες. Γνωρίζει την Hailey πάρα πολύ καιρό. Μπορεί να δείχνει ξαφνικό αλλά γνωρίζονται πολύ καλά».



Κλείσιμο
Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο 24χρονος τραγουδιστής έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του κατά τη διάρκεια ενός δείπνου το βράδυ του Σαββάτου, ενώ λίγο αργότερα ο διάσημος ηθοποιός και πατέρας της Hailey, Stephen Baldwin έγραψε στο Twitter: «Ένα γλυκό χαμόγελο στο πρόσωπο μου. Εγώ και η γυναίκα μου πάντα προσευχόμαστε για το θέλημα του Θεού. Εκείνος βρίσκεται στις καρδιές των J.B. και H.B.. Ας προσευχηθούμε όλοι για να γίνει το θέλημα του. Σας αγαπώ και τους δύο τόσο πολύ». Ωστόσο, αργότερα ο ηθοποιός διέγραψε το χαρούμενο τιτίβισμα του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης