«Υποκρίνεσαι»: Ο Λούκας Γιώρκας «unplugged» στο τραγούδι που προκάλεσε αντιδράσεις για τη ζωή του

main_giorkas

Μίλησε στην Ζήνα Κουτσελίνη, στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Η νέα κυκλοφορία του Λούκα Γιώρκα με το τραγούδι «Υποκρίνεσαι» συνοδεύτηκε (από τον ίδιο) με μια αυτοβιογραφική εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή, που αφορούσε κυρίως τις εσωτερικές δυσκολίες που βίωσε την περίοδο της απότομης και μεγάλης δημοσιότητας με το X-Factor, αλλά και την Eurovision. Δυσκολίες, που στάθηκαν αφορμή για δημιουργία, αφορμή και για έναν προσωπικό απολογισμό.

Γι' αυτά και πολλά άλλα μίλησε στην Ζήνα Κουτσελίνη, στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ο ταλαντούχος τραγουδιστής ξεκαθάρισε, αναφερόμενος στα δημοσιεύματα σχετικά με το αλκοόλ και βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους: «Σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε ποτέ εξάρτηση. Εκείνη την περίοδο, όταν έβγαινα με παρέα, έπινα αρκετά, δεν έπινα ούτε στο σπίτι μου ούτε στη δουλειά μου. Στη δουλειά μου είχα πάντα διαύγεια και το έχω σαν αρχή. Εκείνη την δύσκολη περίοδο για μένα έχασα ελαφρώς το μέτρο στη διασκέδασή μου. Το κατάλαβα και μετά το έκοψα μαχαίρι».

Μουσικό highlight της εκπομπής, όταν η Ζήνα κάλεσε τον Λούκα να ερμηνεύσει unplugged το νέο του τραγούδι. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης