Η Βικτόρια Μπέκαμ ανέβασε μια οικογενειακή φωτογραφία που προκάλεσε πολλά σχόλια

Η Βικτόρια Μπέκαμ ανέβασε μια οικογενειακή φωτογραφία που προκάλεσε πολλά σχόλια

Η πρώην τραγουδίστρια και νυν σχεδιάστρια μόδας ανέβασε μια οικογενειακή φωτογραφία – Η απουσία του Ντέιβιντ Μπέκαμ φούντωσε τις φήμες για «σύννεφα» στο γάμο τους

victoria_bechkam
Μια οικογενειακή φωτογραφία ανέβασε η Βικτόρια Μπέκαμ στο instagram, λίγες ώρες μετά τις φήμες ότι η ίδια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ χωρίζουν μετά από 20 περίπου χρόνια γάμου.

Ο εκπρόσωπος του ζευγαριού προχώρησε σε ανακοίνωση, διαψεύδοντας τις φήμες περί διαζυγίου, τις οποίες χαρακτήρισε «ντροπιαστικές» και «για γέλια».

Η Βικτόρια Μπέκαμ ανέβασε λίγες ώρες αργότερα μια φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram. Στόχος της ήταν μάλλον να διασκεδάσει τις φήμες, όμως κατάφερε εντελώς το αντίθετο, με αρκετά σχόλια από όσους την ακολουθούν.

Στη φωτογραφία, η Βικτόρια ποζάρει με τους δύο γιους της, Ρομέο και Κρουζ, την κόρη της, Χάρπερ, τη μητέρα της Τζάκι και τον πατέρα της, Τόνι Άνταμς και γράφει: «φιλιά από όλους μας».

Ωστόσο οι followers δεν δίστασαν να σχολιάσουν την απουσία του Ντέιβιντ Μπέκαμ από τη φωτογραφία, ως συνέχεια της φήμης περί διαζυγίου, ενώ ορισμένοι σχολίασαν το μελαγχολικό βλέμμα της Βικτόρια.

Κλείσιμο

Fun dinner x kisses from us all x 💕💕💕💕

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης