Η Ρία Αντωνίου, έχει μπει για τα καλά στις καρδιές των Ιταλών και κλείνει τη μία δουλειά μετά την άλλη. Μετά την επιτυχημένη γυμνή φωτογράφιση για περιοδικό της γείτονας χώρας, το μοντέλο πρωταγωνιστεί και σε διάσημο αντρικό ημερολόγιο.
Η Ρία δημοσίευσε στο instagram μία φωτογραφία της ως το «κορίτσι του Ιουνίου» από το ημερολόγιο και... ανέβασε κι άλλο τον υδράργυρο. Η Ελληνίδα καλλονή, ποζάρει ολόγυμνη, ενώ ρίχνει ένα ποτήρι γάλα στο κορμί της, προφανώς για να δροσιστεί από τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού.
Κλείσιμο
«Είμαι τόσο περήφανη που συμμετάσχω αυτή τη χρονιά στο πιο διάσημο ιταλικό ημερολόγιο», έγραψε η Ρία στη λεζάντα της και φυσικά έγινε χαμός από τους άντρες followers της.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.