Νέο επεισόδιο με τον Απόστολο Γκλέτσο, φέρεται ότι χτύπησε πολίτη

Apostolos_Gkletsos

Σύμφωνα με τις καταγγελίες ου επιτέθηκε φραστικά και στη συνέχεια ανέλαβε ο ίδιος την απομάκρυνση του και όταν βγήκαν εκτός αίθουσας φέρεται να τον γρονθοκόπησε

Πρωταγωνιστής για άλλη μια φορά σε βίαιο επεισόδιο, ήταν ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος. Το  θύμα του δημάρχου φέρεται να είναι δημότης της περιοχής, ο οποίος με την ιδιότητα του προέδρου του τοπικού Αγροτικού Συλλόγου παραβρέθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας, καταθέτοντας ψήφισμα για την κατάσταση των αγροτικών υποδομών και κυρίως για τους αγροτικούς δρόμους και το αρδευτικό δίκτυο.

Η παρέμβαση αυτή του αγροτικού συλλόγου, εξαγρίωσε το δήμαρχο, Απόστολο Γκλέτσο, καθώς θεώρησε ότι τα συγκεκριμένα ζητήματα δεν είναι αρμοδιότητα της δημοτικής αρχής αλλά της περιφέρειας.

Στο πλαίσιο αυτό, άρχισε να επιτίθεται φραστικά στον εκπρόσωπο του αγροτικού συλλόγου, αφαιρώντας του παράλληλα το λόγο και ζητώντας του να φύγει από την αίθουσα. Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ανέλαβε ο ίδιος την απομάκρυνση του και όταν βγήκαν εκτός αίθουσας φέρεται να τον γρονθοκόπησε.

Το περιστατικό καταγγέλλει και καταδικάζει με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο της Στυλίδας, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι:

«Κατά τη συζήτηση, ο δήμαρχος –προφανώς μην αντέχοντας την περιγραφή της κατάστασης των αγροτικών υποδομών στο δήμο– κατά τον προσφιλή του τρόπο, ανέλαβε ο ίδιος καθήκοντα προέδρου δημοτικού συμβουλίου, αφαίρεσε τον λόγο από το συμπολίτη μας, αποκάλεσε τους κατοίκους της Σπαρτιάς κλέφτες και τον έδιωχνε από την αίθουσα συνεδριάσεων. Μαινόμενος κατέβηκε από την έδρα του, με το στήθος του τον έσπρωχνε να βγει έξω για να συνεχίσουν εκεί, όπου μετά από λίγο πληροφορηθήκαμε ότι τον γρονθοκόπησε».

Ανακοίνωση καταγγελία αγροτικού συλλόγου
Πι Αγροτικοί Σύλλογοι Στυλίδας Εχιναίων και Πελασγίας σε ανακοίνωση τους καταγγέλλουν ότι ο Απόστολος Γκλέτσος χειροδίκησε σε βάρος του προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Στυλίδας Κώστα Ζαρκαδούλα κατά τη διάρκεια δημοτικού συμβουλίου.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:
«Εχθές στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Στυλίδας συζητήθηκε το ψήφισμα των Αγροτικών Συλλόγων Στυλίδας–Εχιναίων και Πελασγίας στο οποίο εκτίθονταν τα άμεσα προβλήματα της μικρομεσαίας αγροτιάς της περιοχή που απαιτούν και άμεσες λύσεις.

Με την κατάθεση του ψηφίσματος οι Α.Σ. ζητούσαν από τη Δημοτική αρχή να πάρει θέση υπεράσπισης των δίκαιων αιτημάτων τους και να προγραμματιστούν οι λύσεις που μπορούν να δοθούν από το Δήμο.

Ο δήμαρχος της πόλης Απ. Γκλέτσος παρόλο που τον έχουμε «καμαρώσει» στο παρελθόν πάνω στα τρακτέρ να παρακινεί τους αγρότες και «δήθεν» να τους συμπαραστέκεται στον αγώνα τους, όχι μόνο δεν τάχτηκε υπέρ των δίκαιων αιτημάτων των αγροτών, όχι μόνο ζητούσε από το Δημ. Συμβούλιο να καταψηφίσει το ψήφισμα (όπως και έγινε από την πλειοψηφία), όχι μόνο εκτόξευε ύβρεις εναντίον των εκπροσώπων μας με την ανοχή της πλειοψηφίας του Δημ. Συμβ., αλλά και με έναν άνευ προηγουμένου τραμπουκισμό προς τον πρόεδρο του Αγρ. Συλ. Στυλίδας Κώστα Ζαρκαδούλα που παρουσίασε τα προβλήματα άρδευσης, εκτόξευσε απειλές εναντίον του και τελικά χειροδίκησε σε βάρος του.

Ο δήμαρχος και η σκυφτή πλειοψηφία του έδειξαν το μέτρο της σημασίας που δίνουν στους αγρότες και τους εκπροσώπους τους. Έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι είναι με το μέρος αυτών που θέλουν να μας πετάξουν από τα χωράφια και τα περιβόλια μας.

Είναι με το μέρος αυτής και των προηγούμενων κυβερνήσεων που επιβάλλουν ένα ασφυκτικό πλαίσιο για όλους τους αγρότες της χώρας.

Η φορολογία, το ασφαλιστικό, το κόστος παραγωγής, τα χαράτσια του ΕΝΦΙΑ, το ρεύμα, όλα αυτά συνιστούν το πλαίσιο που θέτει μετ’ επιτάσεως η Κοινή Αγροτική Πολιτική στην οποία έχουν ορκιστεί ο συγκεκριμένος δήμαρχος και η πλειοψηφία του δημοτικού του συμβούλιο. Ο δήμαρχος και η πλειοψηφία του έδειξαν με τη πολιτική τους στάση το πόσο τους ενδιαφέρουν να ικανοποιήσουν τα δίκαια αιτήματα των αγροτών που διεκδικούν την λύση τους μέσα από τους Α.Σ.

Δεν μπόρεσε αυτός και η πλειοψηφία του να αντέξει το διεκδικητικό πλαίσιο το οποίο οι δύο Αγροτικοί Σύλλογοι έθεσαν με σαφήνεια στο υπόμνημά τους. Αυτό δείχνει τις ευθύνες του Δημάρχου και της πλειοψηφίας που τον στηρίζει, για τα χρονίζοντα προβλήματα υποδομών που αντιμετωπίζουν οι Ελαιοπαραγωγοί και οι αγρότες της περιοχής. Γιατί πολύ απλά τα περισσότερα εξ αυτών απαιτούν από τον ίδιο τον Δήμο να διεκδικήσει επιπλέον κονδύλια από την κυβέρνηση. Αλλά μάλλον αυτή η λέξη τους φέρνει ανατριχίλα ειδικά όταν αφόρα δίκαιες λαϊκές ανάγκες.

Η ικανοποίηση των «ταπεινών» αιτημάτων μας, δεν θα έλυνε το αγροτικό ζήτημα, όμως θα περιόριζε τις δυσκολίες που καθημερινά αντιμετωπίζουμε και θα περιόριζε το κόστος παραγωγής που αυξάνεται με την εγκατάλειψη και απαξίωση των αγροτικών υποδομών στο Δήμο Στυλίδας.

• Πόσο δύσκολο είναι επισκευαστούν οι αγροτικοί δρόμοι ειδικά στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές;
• Πόσο δύσκολο είναι να μπορούν εύκολα, γρήγορα και με μικρό κόστος να ποτίζουν οι αγρότες της περιοχής τις ελιές τους;
• Πόσο δύσκολο είναι να τοποθετηθούν σημεία υδροληψίας σε όλα τα χωριά του Δήμου;
• Πόσο δύσκολο είναι να ανοιχτούν γεωτρήσεις ώστε να αρδεύονται όλα τα περιβόλια;
• Πόσο δύσκολο είναι να συμπαρασταθεί ο Δήμος στο δίκαιο αίτημά μας να καταργηθεί το χαράτσι του 2% σε κάθε τιμολόγιο που εκδίδεται για τη δακοκτονία όταν μάλιστα αυτή δεν εκτελείται ή εκτελείται πλημμελώς με ευθύνη της περιφέρειας Στ. Ελλάδας;

Ο Δήμαρχος ξέρει «να πουλάει τσαμπουκάδες» σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για να δείξει ότι αντιστέκεται στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά όταν είναι να προασπίσει έμπρακτα εργαζόμενους, αγρότες και αυτοαπασχολούμενους που πλήττονται από τις πολιτικές αυτές, την Ε.Ε και την ΚΑΠ, τότε δείχνει ποιος πραγματικά είναι. Είναι ένα πολιτικό «σκυλάκι του καναπέ» που τσαντίζεται όταν θες να το σηκώσεις από την άνεση που του προσφέρει. Είναι επίσης ένας πολιτικά «θρασύδειλος», που εμείς που αγωνιζόμαστε οργανωμένα μέσα από τους Αγ. Συλ. και την Ομοσπονδία για την επιβίωση μας, δεν θα του απαντήσουμε με μπουνιές αλλά με κλιμάκωση του αγώνα μας.
ΟΑΣ Φθιώτιδας
Α.Σ. Στυλίδας-Εχιναίων
Α.Σ. Πελασγίας».

Πηγή: aftodioikisi.gr

ΣΧΟΛΙΑ (14)

Καραγκιόζης

Ο Γκλέτσος αφού το έψησε το ψάρι κι από τις δυο μεριές τώρα παριστάνε τον "άνδρα" και ξέρει να γρονθοκοπεί. Ελληναράς πρώτης κατηγορίας. Δώστε του βραβείο!

Πέτρος

Όσοι δεν τον ξέρετε ένας σας λέω...η γραφικότητα του δεν έχει σταματημό!

το ψάρι ψήνεται κι απ τις 2 πλευρές

είναι αυτός ο ίδιος δήμαρχος που μας ενημέρωνε λες και μας ενδιαφέρει για τις σεξουαλικές του επιλογές στο παρελθόν και μάλιστα καυχήθηκε ιδιαιτέρως΄ότι είχε την συναίνεση και τα μπράβο από θαμώνες καφενείων;

Μετανάστης Στο Κατάρ

Καταλαβαίνω τον Απόστόλη. Ο εν λόγω προβοκάτορας, που είναι κομμουνιστής, έκατσε κι έγραψε ένα μακρύ μανιφέστο όπου έβαλε εκεί μέσα ότι αυτός κι ο κάθε πικραμένος θα θέλανε να υπάρχει στην περιοχή τους για να γίνει ο Δήμος "Μπαρτσελόνα". Εβαλε μέσα το μακρύ και το κοντό του, το 'να τ'άλλο ξερω γώ, και ότι του φανεί του λωλοστεφανή. Μετά πήρε αυτό το κωλόχαρτο και πήγε να πουλήσει μούρη στον Γκλέτσο. "Γιατί δεν έχει αυτό, γιατί δεν έχει εκείνο, μα θα μπορούσε να έχει κι αυτό, μα γιατί όχι κι αυτό κι εκείνο και τούτο" κτλπ σύμφωνα με τη γνωστή προσφιλή τακτική λαικισμού των κομμουνιστών απο δεκαετίες. Πολύ σωστά ο Γκλέτσος τον πέταξε έξω αφού τον κοροίδευε. Τώρα λέει ότι το χτύπησε κιόλας για να στεφτεί "Αγωνιστής Της Αριστεράς-Μάρτυρας". Αι σιχτίρ.

Βαγγέλης

επειδη δεν εχεις ιδεα τι ψυχακιας ειναι ο Γκλετσος καλυτερα μεινε στο Καταρ

Βαγγέλης Στυλιδιώτης

Αδέλφια ο Αποστόλης παίρνει βαριά φαρμακευτική αγωγή λόγω πολύ σοβαρού προβλήματος υγείας..έχει γίνει μισός άνθρωπος. Απλά οι δικοί του πρέπει να τον προστατέψουν.

αν αληθεύει

οφείλει να παραιτηθεί της θέσεως του, χθες

Κ.Π.

Ανακοίνωση Ο δήμαρχος απουσίαζει. Έχει γυρίσματα στο "τατουάζ". Περάστε αργότερα.

δυστυχως.

αναμενομενο. οι κρισεις φερνουν φαινομενα σαν του γκλετσου-τσιπρα-καμμενου-λεβεντη - μιχαλολιακου-νικολοπουλου και σωρα!

ΞΕΧΑΣΕΣ

ΣΑΜΑΡΑ ΒΑΝΙΖΕΛΟ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ.ΦΑΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΤΙΜΟΥΛΗ

John Birdas

E αφου εφαγε μονο φαπες να μη μιλαει θα μπορουσε να του τον ειχε "σφυριξει" κιολας

Παλιονεοέλληνας που κάθεται και βλέπει survivor

Φοβερό σχόλιο.

Μάλλον

Ειναι επειδή δεν είχε φάει ψάρι εκείνη την ημέρα (που χε και φώσφορο)

Το ψάρι

ήταν άψητο

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

blanchett_main01

Μία ηλικιωμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο - Ήταν η πρεμιέρα της παράστασης «When We Have Sufficiently Tortured Each Other» - Το Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου αναγκάστηκε να εκδώσει ειδική ανακοίνωση ακαταλληλότητας

2
melisses

Το κορυφαίο συγκρότημα, από την Κυριακή 27 Ιανουαρίου και για λίγες Κυριακές, θα εμφανίζεται στο Barbarella Live Party