Η Ιταλίδα σχεδιάστρια Elisabetta Franchi στο protothema.gr: «Εμπνέομαι από τον Ουρανό, τη Γη και την Καρδιά»

Το πρώτο Shop-in-Shop στην Ελλάδα είναι γεγονός - Δείτε φωτογραφίες με τους διάσημους καλεσμένους

«Εμπνέομαι από τη Γη και τον Ουρανό. Κλείνω τα μάτια, αισθάνομαι και δημιουργώ», εξομολογείται η διάσημη Ιταλίδα σχεδιάστρια Elisabetta Franchi  στο protothema.gr, μια γυναίκα με περίσσιο ταλέντο και αγάπη για αυτό που κάνει. 

Το πρώτο Shop-in-Shop της Ιταλίδας σχεδιάστριας στην Ελλάδα είναι γεγονός!  Mοντέλα ντυμένα με τις εξαιρετικά θηλυκές δημιουργίες του Οίκου, κυκλοφορούσαν ανάμεσα στους καλεσμένους ενός μοναδικού fashion cocktail party σε γνωστό εμπορικό κέντρο των Βορείων Προαστίων.

Η Elisabetta Franchi  επισκέφτηκε για πρώτη φορά την Αθήνα και δηλώνει ενθουσιασμένη από τον καλοκαιρινό και ζεστό καιρό της Ελλάδας.Η  ίδια έδειχνε εντυπωσιακή μέσα στο φόρεμα της με κέντημα από χρυσές παγιέτες σε σχήμα φτερών και nude τούλι.  Στην ερώτηση ποια πρέπει να είναι η πιο safe casual επιλογή μια κομψής Ελληνίδας  απαντά: «Πάντα ένα μαύρο κλασικό φόρεμα είναι άψογη επιλογή. Αλλά εδώ στην Ελλάδα λόγω των υψηλών θερμοκρασιών θα επέλεγα το λευκό».  Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας της; «Η γυναίκα που έχω στο μυαλό μου δε χάνει ποτέ την θηλυκότητά της, ενώ συνάμα είναι δυνατή και σικ. Εστιάζω εκεί και προχωρώ». 

Η σχεδιάστρια συνοδευόταν από τον Worldwide Retail Manager, Matteo Zucchini και την Διευθύντρια Marketing & Communications, Giovanna Matteini.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους, που θαύμασαν τα ξεχωριστά κομμάτια της σαιζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018, οι κυρίες Άντζελα Γκερέκου, Μαριέττα Γιαννάκου, Γαλάτεια Λασκαράκη, Ηρώ Κόβα, Μαρίνα Βερνίκου, Μαρίνα Γιαβρόγλου, Ρούλη Τσουκαλά, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου κ.α.

Στην μαγική βραδιά των εγκαινίων του Shop-in-Shop παραβρέθηκε πλήθος κόσμου που έσπευσε να γνωρίσει από κοντά την Ιταλίδα σχεδιάστρια και να δοκιμάσει τις εκπληκτικές δημιουργίες της SS18 συλλογής της.

Η μαγική βραδιά έκλεισε με ένα privé δείπνο, όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα γνήσια ελληνικό μενού.


Από αριστερά Λία Παγώνη και Elisabetta Franchi
Τόλης Βοσκόπουλος, Άντζελα Γκερέκου, Μάριον & Δημήτρης Κελέκης
Η Μαριέττα Γιαννάκου
Ανθή Σαλαγκούδη, Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου
Εύη Αδάμ


Η ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν
Αγγελική Αγγελίδου, Ελενα Ντάβλα, Ναλίτα Καρρέρ
Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, Χρυσούλα Κέρος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr