Βίντεο: Ο υπέροχος Μάικλ Κίτον υπενθυμίζει σε όλους ποιος είναι ο πραγματικός Batman!

Βίντεο: Ο υπέροχος Μάικλ Κίτον υπενθυμίζει σε όλους ποιος είναι ο πραγματικός Batman!

Δείτε τον επικό τρόπο με τον οποίο ολοκλήρωσε την ομιλία του σε απόφοιτους ο διάσημος ηθοποιός

Michael-Keaton
Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο στις ΗΠΑ να προσκαλούν διασήμους για να εκφωνήσουν ομιλίες σε τελετές αποφοίτησης γνωστών αμερικανικών πανεπιστημίων.

Οι περισσότεροι σταρ μπαίνουν στο «τριπάκι» να είναι ιδιαίτερα σοβαροί, αξιοπρεπείς και να δίνουν συμβουλές που θα χαραχτούν στη μνήμη των αποφοιτων, συνοδεύοντάς τους στο ξεκίνημα της επαγγελματικής τους ζωής. Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις: Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο υπέροχος ηθοποιός Μάικλ Κίτον, που επέλεξε να κλείσει την ομιλία του στην τελετή αποφοίτησης του Πανεπιστημίου Κεντ όχι με ένα απόφθεγμα σοφίας αλλά με μια... ξεκαρδιστική ατάκα.


Ο 66χρονος που είχε κάποτε φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο του Οχάιο αλλά εγκατέλειψε τις σπουδές του για να γίνει ηθοποιός στο Χόλιγουντ, είπε κατά τη διάρκεια της ομιλίας τους στους απόφοιτους πως ο μόνος τρόπος να πετύχουν τους στόχους τους είναι η σκληρή δουλειά.

Αφού λοιπόν μοιράστηκε στιγμές από το παρελθόν του μαζί τους για να τους εμπνεύσει, τους κοίταξε με σοβαρό ύφος και τους είπε: «Έχω δυο λόγια να σας πω που θέλω να θυμάστε όλοι σας. Είναι πολύ σημαντικά και αν είναι να συγκρατήσετε κάτι από όσα σας είπα, συγκρατήστε αυτό το μήνυμα. Αυτές οι δύο λέξεις είναι οι εξής: Ι'm Batman».

Η ατάκα που ειπώθηκε με την χαρακτηριστική μπάσα φωνή του ανθρώπου-νυχτερίδα προκάλεσε - όπως είναι φυσικό - τον κακό χαμό στην αίθουσα, με τους απόφοιτους να λύνονται στα γέλια.

Υπενθυμίζεται ότι ο ταλαντούχος Κίτον είχε υποδυθεί τον γνωστό ήρωα στις διάσημες ταινίες του Τιμ Μπάρτον το 1989 και το 1992 και για πολλούς θεωρείται ο καλύτερος Batman όλων των εποχών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης