Οι πρώτες δηλώσεις της Νέτα Μπαρζιλάι: Σας ευχαριστώ που διαλέξατε τολμηρά

Οι πρώτες δηλώσεις της Νέτα Μπαρζιλάι: Σας ευχαριστώ που διαλέξατε τολμηρά

Η 25χρονη ευτραφής και εκκεντρική εκπρόσωπος του Ισραήλ έφερε την πρωτιά για τη χώρα της, 20 χρόνια μετά την Ντάνα Ιντερνάσιοναλ

netta_main01
H Νέτα Μπαρζιλάι έχει περισσότερους λόγους να πανηγυρίζει τη νίκη της στη Eurovision γιατί με το Toy της κατάφερε να νικήσει το διαφορετικό. Τραγουδώντας το «Toy» και έχει έναν τεράστιο λόγο ύπαρξης καθώς θίγει σημαντικά ζητήματα. Την διαφορετικότητα. Λίγο αφότου παρέλαβε το βραβείο του νικητή της Eurovision 2018 στα χέρια της προχώρησε στις πρώτες της δηλώσεις.
«Σας ευχαριστώ που με επιλέξατε. Σας ευχαριστώ που επιλέξατε το διαφορετικό. Σας ευχαριστώ που διαλέξατε τολμηρά. Σας αγαπώ. Συνεχίστε το. Κάντε καλό στους γύρω σας. Να είστε καλοί με τον εαυτό σας. Αυτό είναι όλο. Ας ξεκινήσει το πάρτι!», δήλωσε χαρακτηριστικά η νικήτρια στο βίντεο που δημοσίευσε ο λογαριασμός της Eurovision στο twitter.

Δείτε το παρακάτω.
Κλείσιμο
Αυτό που αξίζει να σημειωθεί εδώ είναι ότι το Ισραήλ πριν από 20 χρόνια είχε κερδίσει το διαγωνισμό με την τρανσέξουαλ Ντάνα Ιντερνάσιοναλ. Μια εμφάνιση που τότε είχε συζητηθεί και επικριθεί πάρα πολύ για την ιδιαιτερότητα της τραγουδίστριας.

Dana International - Diva (LIVE) Eurovision Song Contest's Greatest Hits
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης