Ξέφρενο πάρτι στο Twitter με το «Game of Love»: Είναι που τους ξεβλάχεψε ο Κωστόπουλος

Ξέφρενο πάρτι στο Twitter με το «Game of Love»: Είναι που τους ξεβλάχεψε ο Κωστόπουλος

Η Νάνσυ, ο Γιάννης, η Μικαέλα και ο Παναγιώτης αναδεικνύονται σε «πουλέν» των σχολιαστών

game_love
Αν όσοι γράφουν για αυτό στο twitter, το παρακολουθούν και στην τηλεόραση τότε κάτι λάθος γίνεται με τις μετρήσεις τηλεθέασης. Το Game of love γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά το πιο δημοφιλές trend στον μαγικό κόσμο των κοινωνικών δικτύων και αποτελεί την πιο μεγάλη πηγή έμπνευσης των χρηστών. Δύο κατηγορίες είναι αυτές που το μισούν και το λατρεύουν. Οσοι θεωρούν ότι είναι χαμηλής αισθητικής προϊόν και προσβλητική παραγωγή για τον ΑΝΤ1 και όσοι, κυρίως με ψευδώνυμα, βρίσκουν την κατάλληλη ευκαιρία να «κεντήσουν» με απίστευτες ατάκες και να τρολάρουν τους παίκτες. Ηδη η Νάνσυ, ο Γιάννης, η Μικαέλα και ο Παναγιώτης αρχίζουν να κερδίζουν έδαφος.

Η μεγαλύτερη απόλαυση είναι τα δεσμευμένα ζευγάρια τα οποία εμφανίζονται πιο διαχυτικά κι από τους Singles με τις επικές ατάκες να διαδέχονται η μία την άλλη. «Δε με πειράζει να την φιλήσει γιατί ξέρω ότι όπως κοιτάζει εμένα στα μάτια δεν θα κοιτάξει εκείνη». Επίσης μία κορυφαία στιγμή ήταν αυτή όπου η παντρεμένη παίκτρια λίγα δευτερόλεπτα αφότου εξέφραζε την αγωνία της για το τι θα κάνει ο άνδρας της με τη συνοδό του, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω ερωτοτροπούσε ανελέητα, ρώτησε τον συνοδό της αν είναι τρυφερός στο κρεβάτι…

Τα οπίσθια πρωταγωνιστούν περισσότερο από τα πρόσωπα των παικτών, τα μαγιό δίνουν και παίρνουν όπως και τα φιλιά, με μάσκα την αποπλάνηση ο ένας «χουφτώνει» τον άλλο και ο Χάρης Χριστόπουλος χρησιμοποιεί τις γνώσεις του στον φωτογραφικό φακό προκειμένου να τους γδύσει λίγο παραπάνω. Μάθε τέχνη κι άστηνε.
love1
love10
love11
love12
love13
love2
love14
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης