Οι... εναλλακτικές διαδρομές των παιδιών του Γιώργου Παπανδρέου στην Κρήτη

papgap0

Ιατρείο εναλλακτικής θεραπείας διατηρεί ο γιος του πρώην πρωθυπουργού στην Ανάληψη Χερσονήσου, όπου πιθανόν να συγκατοικήσει με την ετεροθαλή αδελφή του, η οποία κάνει το διδακτορικό της στο Ηράκλειο

Ενα νέο κεφάλαιο έχει ξεκινήσει να γράφεται στην επαγγελματική ζωή του Ανδρέα Γ. Παπανδρέου, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια μένει μόνιμα στην Κρήτη. Ο γιος του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, παρότι προέρχεται από ιστορική πολιτική οικογένεια, έχει αποφασίσει να μην ακολουθήσει την παράδοση και χαράζει αυτόνομα τον δικό του εναλλακτικό δρόμο.

Η μελισσοθεραπεία και ο βελονισμός έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του, αντικείμενα με τα οποία ασχολείται με επιτυχία στην Κρήτη. Παρόλο λοιπόν που το αρχικό αντικείμενο των σπουδών του ήταν τα Οικονομικά στη Βοστόνη, εν συνεχεία η Κοινωνιολογία στη Νορβηγία και, τέλος, οι διεθνείς σχέσεις στο Λονδίνο, εντούτοις ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου γοητεύτηκε από νεαρή ηλικία από τις εναλλακτικές μορφές θεραπείας, μέχρι που αποφάσισε να τις μελετήσει. Στη διεθνή σπουδαστική του διαδρομή έκανε κι ένα πέρασμα από τα Χανιά, όπου είχε προσεγγίσει την έδρα του πρότυπου Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου (ΜΑΙΧ) ώστε να κάνει εκεί μεταπτυχιακές σπουδές. Εκεί γνώρισε και τον μεγάλο του έρωτα στο πρόσωπο της Πωλίνας, μιας γλυκιάς και δυναμικής βολεϊμπολίστριας.

Τα βέλη του έρωτα χτύπησαν την καρδιά του μοναχογιού του Γιώργου Παπανδρέου, από τον πρώτο του γάμο με την κύρια Εύα Ζησιμίδου, τον Μάιο του 2012. Σε μια επίσκεψη του τότε πρωθυπουργού στην Κρήτη -και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο «Aldemar»- ο Ανδρέας γνώρισε την Πωλίνα, η οποία εργαζόταν εκεί. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Στην αρχή η νεαρή ξενοδοχοϋπάλληλος με σπουδές στις Τουριστικές Επιχειρήσεις δεν είχε καταλάβει ότι ο νεαρός άνδρας που την είχε γοητεύσει ήταν γόνος μιας μεγάλης πολιτικής οικογένειας με ιστορικό επώνυμο. Πίστευε, απλώς, ότι επρόκειτο για άνθρωπο της προσωπικής ασφάλειας του πρώην πρωθυπουργού. Οταν, όμως, δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις από την πλευρά του Ανδρέα, η αρχική έκπληξή της έγινε αμηχανία, την οποία καταλάγιασε το γέλιο που συνήθως συνοδεύει τις καλοπροαίρετες παρεξηγήσεις. Εξάλλου, η αγάπη αμφότερων για τον αθλητισμό, τη μουσική, τα ταξίδια αλλά, πάνω απ’ όλα, για την Κρήτη έγιναν οι αιτίες να δημιουργηθεί μια φλογερή σχέση. Το καλοκαίρι ο Ανδρέας το πέρασε στα Χανιά μαζί με την Πωλίνα, η οποία τον μύησε και στις κρητικές παραδόσεις που εκείνος δεν είχε ανακαλύψει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Δυο χρόνια αργότερα, τον Απρίλιο του 2014, οι δυο τους είχαν αρραβωνιαστεί και ετοίμαζαν πυρετωδώς για τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς τον γάμο τους ο οποίος, για οικογενειακούς λόγους, αναβλήθηκε λίγα μόλις 24ωρα πριν από την τέλεση του μυστηρίου και μετατέθηκε µετά από κοινή απόφαση του ζευγαριού για προσφορότερη προσεχή ημερομηνία. Οσοι τότε θεώρησαν ότι το ζευγάρι θα χώριζε, διαψεύστηκαν. Προσωρινά, όμως, αφού σήμερα ο Ανδρέας και η Πωλίνα δεν είναι πλέον μαζί, ούτε μένουν κάτω από την ίδια στέγη. Ο Ανδρέας έχει εγκατασταθεί στην περιοχή Ανάληψη της Χερσονήσου έξω από το Ηράκλειο, λίγο μετά τις Γούβες και πριν τον Ανισαρά. Σε αυτό το παραθαλάσσιο θέρετρο ο ήπιων τόνων 35χρονος πια Ανδρέας έχει νοικιάσει έναν μικρό χώρο όπου ασκεί τη θεραπευτική μέθοδο της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής εισάγοντας εξαιρετικά λεπτές βελόνες μέσω του δέρματος σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, ενώ παράλληλα έχει εξειδικευτεί στον μελισσοβελονισμό και τη θεραπεία που προσφέρει αυτός στο τσίμπημα της μέλισσας. Είχε προηγηθεί η φοίτηση και η απόκτηση από το 2016 του απαραίτητου διπλώματος από την Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής στην Αθήνα.

Την απόφασή του να ενεργοποιηθεί σε αυτόν τον τομέα είχε επικροτήσει και ο πατέρας του Γιώργος. Εξάλλου ο Ανδρέας, που από νεαρή ηλικία διαμαρτυρόταν σε όσους τον αποκαλούσαν χαϊδευτικά Αντρίκο, έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν τον ενδιαφέρει η πολιτική παρά το βαρύ όνομα που φέρει. Ο παππούς του τον αποκαλούσε «Σπίθα» όχι γιατί ήταν ευτραφής, όπως ο ομώνυμος πρωταγωνιστής του θρυλικού «Μικρού ήρωα», αλλά για την ικανότητά του να αντιλαμβάνεται γρήγορα τι ακριβώς συμβαίνει γύρω του. Αφού ταλαντεύτηκε ανάμεσα σε διάφορους επαγγελματικούς πειρασμούς και αντίστοιχου πειραµατισμούς, η οξυμένη αντίληψή του τον ώθησε να συγκεντρωθεί σε ό,τι θεωρεί σωστό ως προσφορά και να ασχοληθεί ενεργά με ό,τι πραγματικά αγαπάει.

Είχε ήδη δουλέψει σε ιδιωτικές εταιρείες με ειδίκευση στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, ενώ εργαζόταν και κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων στη Νορβηγία πανεπιστημιακά προγράμματα σχετικά με την Κοινωνιολογία. Οπως είχε πει και στο παρελθόν, ως νέος δυσκολεύτηκε να βρει δουλειά, ενώ είχε πάρει και μέρος σε πορείες και διαδηλώσεις από τότε ακόμη που ήταν φοιτητής. Αφού υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως Λοκατζής χωρίς να ζητήσει την παραμικρή προνομιακή μεταχείριση, με το ίδιο χαμηλό προφίλ εργάστηκε για κάποιο διάστημα στην Apivita, ενώ διετέλεσε για λίγο καιρό διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία που διαχειρίζεται τη Λίμνη Βουλιαγμένης. Αργότερα, κατά τη διάρκεια των σπουδών του στον βελονισμό ταξίδεψε αθόρυβα και µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας στην οικεία του Νορβηγία για να βελτιώσει τις γνώσεις του σε αυτό το εναλλακτικό θεραπευτικό πεδίο, αλλά και για να αποκτήσει νέες επαγγελματικές εμπειρίες.

Η αγαπημένη του Πωλίνα ταξίδευε στο Οσλο για να τον δει όποτε το επέτρεπαν οι υποχρεώσεις της με την ομάδα βόλεϊ Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας, στην οποία αγωνιζόταν τότε. Σύμφωνα, όμως, με την παροιμία που λέει ότι «μάτια που δεν βλέπονται, γρήγορα λησμονούνται», βαθμιαία άρχισαν να απομακρύνονται ο ένας από τον άλλον. Σε αυτό συνέβαλαν τα ταξίδια του Ανδρέα και η παραμονή του στην Κίνα για να εμπλουτίσει τη μόρφωσή του στις εναλλακτικές θεραπείες και να ενισχύσει την επάρκειά του με νέες επαγγελματικές εμπειρίες. Την ίδια ώρα που ο Ανδρέας αποκτούσε ένα ακόμη πτυχίο στον βελονισμό από τη Χώρα των Δράκων, η πρώην σύντροφός του ασχολήθηκε με τη μεγάλη της αγάπη, το βόλεϊ, αναλαμβάνοντας τη διδασκαλία των μυστικών του αθλήματος σε μια μικρή τοπική ομάδα της Χερσονήσου.gap2

Ο Ανδρέας γνώρισε την Πωλίνα σε ξενοδοχείο της Κρήτης το 2012, ερωτεύτηκαν, αρραβωνιάστηκαν και έφτασαν ένα βήμα πριν από τον γάμο το 2014. Σήμερα μόνος του, επιδίδεται στον μελισσοβελονισμό

gap3

Από το Λονδίνο στη Χερσόνησο

Στο Ηράκλειο, όμως, ζει και η θυγατέρα του Γιώργου Παπανδρέου από τον γάμο του με την Αντα. Η Μαργαρίτα Παπανδρέου, απόφοιτος όπως και ο αδελφός της του Κολλεγίου Αθηνών, μετά τις σπουδές της στο Imperial College του Λονδίνου αποφάσισε να εκπονήσει τη διδακτορική της διατριβή στη Μοριακή Βιολογία στο Ιδρυμα Τεχνολογίας και Ερευνας της Μεγαλονήσου. Εκεί γνωρίστηκε με τον φοιτητή της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης και ταλαντούχο τενίστα με διεθνείς διακρίσεις Χάρη Καπόγιαννη. Αμφότεροι χαμηλών τόνων, αν όχι αντισυμβατικοί, απαθανατίστηκαν μαζί σε χαρούμενο ενσταντανέ το καλοκαίρι του 2016 στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών, όπου ο Χάρης, ως αθλητής του ΟΑΑ Ηρακλείου, αναδείχθηκε καλύτερος Ελληνας τενίστας της χρονιάς. Μετά από σχέση τριών και πλέον ετών, αν και συγκατοικούσαν στο Ηράκλειο αφότου ο Χάρης τέλειωσε τις σπουδές του και έκανε το αγροτικό του στην Κρήτη, οι δυο τους παρέμεναν συνειδητά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Εδωσαν μόνο δημοσίως το «παρών» πέρυσι τον Ιούλιο κατά το 18ο Συμπόσιο της Σύμης που διοργάνωνε το Ιδρυμα «Ανδρέας Παπανδρέου» στην Ελούντα και στη Σπιναλόγκα. Στο περιθώριο των εργασιών του ο πρώην πρωθυπουργός καλωσόρισε την κόρη του και τον σύντροφό της, οι οποίοι έκαναν σχέδια για το κοινό τους μέλλον. Εξάλλου τόσο ο Γιώργος Παπανδρέου όσο και η πρώην σύζυγός του Αντα, παρά το μεταξύ τους διαζύγιο, ενθάρρυναν ανέκαθεν την κόρη τους στις προσωπικές και επαγγελματικές επιλογές της σε όποιο επίπεδο. Ωστόσο στις αρχές Φεβρουαρίου, σε μια σπάνια έξοδό της στην Αθήνα, η Μαργαρίτα παρέα με τη μητέρα της, αλλά χωρίς τον σύντροφό της, εμφανίστηκε στο θέατρο «Παλλάς» για να παρακολουθήσει την παράσταση «Cabaret» με τον Τάκη Ζαχαράτο και την Τάμτα. Η απουσία του Χάρη από το πλευρό της όμορφης Μαργαρίτας δημιούργησε απορίες και σχολιάστηκε αρκετά στον κύκλο των συναναστροφών της.

Διαδιδόταν ότι το ζευγάρι δεν έμενε πλέον μαζί, ενώ η ίδια εξερευνούσε την προοπτική να συγκατοικήσει με τον ετεροθαλή αδελφό της Ανδρέα σε διαμέρισμα του Ηρακλείου ώστε να μειώσουν αμφότεροι τα έξοδα των ενοικίων έως ότου έκαστος προβεί στα επόμενα βήματα της προσωπικής του ζωής. Οπως και να ’χει, κατασταλαγμένος πλέον επαγγελματικά, ο Ανδρέας δραστηριοποιείται σήμερα σε έναν μικρό, κομψό, κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, όπου δέχεται τους ασθενείς του. Εχει πείσει με επιχειρήματα αρκετούς, πέραν των ορίων της Χερσονήσου, να δοκιμάσουν τη μελισσοθεραπεία και τον βελονισμό, αφού σύμφωνα με αυτά που έχει σπουδάσει η συγκεκριμένη μέθοδος βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, τη δύναμη της καρδιάς, έχει αντιφλεγμονώδη δράση, ενισχύοντας παράλληλα και το ανοσοποιητικό σύστημα. Παράλληλα με την ενασχόλησή του με τις εναλλακτικές μορφές θεραπείας, ο Ανδρέας Jr. δραστηριοποιείται επαγγελματικά και στις κρουαζιέρες με ιστιοπλοϊκά. Μαζί με τους συνεργάτες του έχουν δημιουργήσει δική τους ιστοσελίδα μέσω της οποίας προσφέρουν εκδρομές σε τουρίστες που θέλουν να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα στις πανέμορφες αμμουδερές παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά της βόρειας Κρήτης, αλλά και βόλτες με ιστιοφόρο σε νησιά των Κυκλάδων. Τις ημέρες του Πάσχα ο Γιώργος Παπανδρέου ταξίδεψε ως τη Χερσόνησο για να περάσει λίγες ημέρες μαζί με τον γιο του και την κόρη του, αποδεικνύοντας ότι είναι σταθερά δίπλα τους στηρίζοντας κάθε επιλογή τους.

gap5
Σταθερά δίπλα στα παιδιά του, ο Γιώργος Παπανδρέου,πέρασε μαζί τους τις διακοπές του Πάσχα, δείχνοντας να επιβραβεύει τις επιλογές τους όποιες κι αν είναι αυτές
gap6
H Mαργαρίτα Παπανδρέου, που πρόσφατα χώρισε με τον τενίστα Χάρη Καπόγιαννη, μελετά τη συγκατοίκηση με τον ετεροθαλή αδελφό της στην Κρήτη, τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει το διδακτορικό της στη Μοριακή Βιολογία


ΣΧΟΛΙΑ (58)

Bob

Ποσώς με ενδιαφέρει τι κάνουν αυτά τα παιδιά, όμως το να λες ψευδοεπιστημονικές μεθόδους "εναλλακτικές" , όπως είναι η μελισσοθεραπεία και ο βελονισμός είναι τουλάχιστον άτυχο.

FREEMAN

η γνωστή Ιιντερνετική αντιΓαπική κοπροαγέλη ΖΩΩΝ , τάχα μάχιμων καναπεδοκομάντων χρυσοskatoφασισταριών που λουφάζει όλη μέρα εδώ μέσα , τον ήπιαν κανονικά , με το ΛΟΚΑΤΖΗΣ του γιου του ΓΑΠ . . . αυτό τους πόνεσε πιο πολύ . . . και τώρα ψελλίζουν για τα δικαιώματα των μελισσών . . . μια χούφτα ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑ , απλά ΠΘ-κλικάρουν όλη μέρα και ΠΘ-προνομιακά τους ΠΘ-αναρτούν ΚΆΘΕ μουγκανιτό για αέναο κλικάρο-διαφημισούλες !

Ηλιας

Ολα εδω πληρωνονται.και ολα εδω θα πληρωθουν,οποιανου παιδια και να ηταν.

kyriakos

Ο πιο έξυπνος λαός του κόσμου προσμενει την ανάμειξη σας στην πολιτική. Να μας κυβερνά ένας/μια Παπανδρέου είναι μεγάλο πράγμα! Πάρτε θέση μετά τον Καραμανλή τον πολύ μικρό, αλλά πριν τα δίδυμα του μπουχεσα. Το νου σας όμως γιατί είναι κι ο γιος της Ντόρας μαζί με τα παιδιά του Μητσοτάκη στη σειρά. Ο λαός των βλαμμενων γνωμοδοτων θα αισθάνεται περήφανος!!!

Τα αντιπαπανδρεικά σας κόμπλεξ αλλού...

ελληναράδες! Εμείς, σαν Πασόκοι παλαιάς κοπής ΣΤΗΡΙΖΑΜΕ και ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ και το Λαεθνάρχη Ανδρέα, και τον ΓΑΠ και τα παιδιά του ΓΑΠ! Παπανδρέου μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία λέμε!!!

walker

ωραια γκομενα η μαργαριτα

giorgos

Ο Γιωργακης με το που ανελαβε πρωθυπουργος του ηρθε μια χειροβομβιδα στα χερια του .Η χειροβομβιδα λεγοταν χρεοκωπια.Δηλαδη οποιον πρωθυπουργο κι αν ειχαμε ,όπως κι αν λεγοταν τα ιδια θα γινοντουσαν.Δεν μας εκανε ατακτη χροκωπια.Μας εκανε ομαλοτατη μεσω ΔΝΤ κι Ευρωπης.Γιατι τον βριζετε ??????Επειδη τα εβαλε με τον Σαρκοζι???Καλα εκανε και σηκωσε αναστημα!!!!Και μολις γυρισε ελλαδα ολοι οι υπουργοι που φοβοντουσαν τον Σαρκοζι και την Μερκελ του ειπαν φυγε να κανουμε οικουμενικη..(Τοσο χεστες δηλ…) Ο φασισμος του Λαζοπουλου που τον κοροιδευε κάθε μερα επειδη εκανε ποδηλατο και κανο είναι εκδηλος.Καλα εκανε και εκανε αθληματα.Τι επρεπε δηλαδη να κανει ?Να είναι αλκοολικος όπως προτεροι πρωθυπουργοι? Ο Λαζοπουλος όμως στον Κωστακη ποτε δεν εκανε κριτικη κι αστεια γιατι τις επιχορηγησεις τις επαιρνε χοντρα και επισης τους συνδεουν κι αλλα κοινα που εχουν..(Ο νοων νοειτω)..Τωρα οσο για το αρθρο,οντως μορφωμενα παιδια να ασχολουνται με μαντζουνια και βελονισμους και μελλισσες και σαχλαμαρες που η ιατρικη κοινοτητα τα απορριπτει ,είναι παραξενο πολύ.

dinos

Αν κατάλαβα καλά ο γιος του ΓΑΠ έχει τρία πτυχία? Οικονομικών, Κοινωνιολογίας και Διεθνών Σχέσεων? ή πήγε σε τρεις διαφορετικές σχολές και επειδή δεν έπαιρνε τα γράμματα σαν τον πατέρα του, τις παράτησε και το έριξε στις εναλλακτικές μπούρδες.

tipotas

εσύ χαραμίζεσαι εδώ μέσα, είσαι γεννημένος για άλλα πράγματα.

Victor

Είναι νόμιμο να ασχολείται κανείς με βελονισμό και εναλλακτικές θεραπείες ενώ ΔΕΝ είναι γιατρός;

Medikios

Αν καταλαβα καλα, ο τυπος δεν κανει απλως βελονισμο αλλα μελισσοβελονισμομ. Δηλαδη καποιος παει σε αυτον για να τον τσιμπησουν οι μελισσες.. Ελεος!!

Να μπεί στην πολιτική ο Αντρέας Γ. Παπανδρέου

Κάνει λάθος ο Γ.Παπανδρέου κσι δεν βάζει και τα δύο τέκνα του στην πολιτική. Μεγάλο λάθος . Έπρεπε ήδη ο υιος του να είναι υποψήφιος βουλευτής ή ήδη βουλευτής και η κόρη του να προετοιμάζεται για βουλευτής και να συμμετέχει στην πολιτική ζωή και στα δημόσια τηλεοπτικά πάνελ που προβάλουν τους υποψηφίους μέχρι και τους εκλέγουν. Διότι όλλοι οι απόγονοι και άλλοι που η γενιά τους ακουμπά στους ανιόντες του 1950-65 και 1974 και μετά είναι βουλευτές. Πλέον ακλομη ότι και λόγω συγγενιών εξ αγχιστείας προωθήθηκαν πολλοί μετά το 1974 στην πολιτική ώς βουλευτές.Και ακόμη και ώς κοινωνική κοληταριά και μπρατιμιά προωθήθηκαν στην πολιτική ορισμένοι για να συμπληρωθεί το όλο πακέτο. Η μεταπολιτευτική κοινοβουλευτική δημοκρατία στην Ελλάδα είναι κληρονομική. Όπως ήταν και όλη η πολιτική ζωή και κρατική οργάνωση τον 19ο και τον 20ο αιώνα , είτε Μοναρχία είχε η χώρα, είτε στρατιωτικά καθεστώτα , είτε τώρα κοινοβουλευτισμό. Τρικούπης και Μαυροκορδάτος ήταν συγγενείς. Γούναρης Σαγιας και Κανελλόπουλος συγγενείς. Βενιζέλοι και Μητσοτάκηδες συγγενείς. Παπανδρέοι συγγενείς. Παγκαλαίοι συγγενείς. Καραμανλήδες συγγενείς. Τσαλδάρηδες - Λάμπρου συγγενείς. Δραγούμηδες Μπενάκηδες Βαλαωριτέοι -Μαζαράκηδες-Χωρεμηδες-Μουρούζηδες-Καλιγάδες- Σαμαράδες κλπ φτάνουν 3 αιώνες ώς τις μέρες μας με πρωθυπουργό και ξάδελφο πολιτικό στέλεχος και βουλευτή. Καρτάληδες όλο τον 20ο αιώνα. Όποιος μπορεί και μετέχει στα ξαλά του κληρομομημένου βουλευτικού και κυβερνητικού αξιώματος καλά κάνει .Ζεί καλά. Εδώ ο Γερμανός Άρμανσμπέργκ ο αντιβασιλιάς ήθεκε να πεντρέψει την κόρη του με τον βασιλιά Όθωνα και δεν του βγήκε απλά. Οι δικοί μας που λόγω εντοπιότητος τους βγαίνει ( παίζουν εντός έδρας) θα αφήσουν τις καρέκλες.!!!

ΤΡΟΜΠΑΣ

ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΑΤΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ....ΕΣΥ ΤΟ ΑΝ ΕΣΥ...ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΤΙ ...ΕΣΥ, Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΣ ΛΑΟΣ...ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΟΣΟΥΣ ΣΟΥ ΠΑΣΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ - ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΛΠ ΚΛΠ... ΤΟ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ....ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΕΙΣ ΚΡΙΣΗ... ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ, ΑΜΑ ΣΕ ΒΟΛΕΨΕΙ, ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΒΥΖΙΑ ΚΛΠ... Ε ΤΟΤΕ ΡΕ ΑΘΑΝΑΤΕ ΜΙΖΕΡΕ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΕ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ... ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ...ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

vrana_ar

Προσωποποίηση της ζωής, της αισιοδοξίας και της απελευθέρωσης από κάθε είδους δέσμευση και άγχος, η Κατερίνα Βρανά στο stand up comedy και αυτοσαρκάζεται, εκθέτοντας και τρολάροντας τις προσωπικές της στιγμές στην παράσταση «Staying Alive», με υπότιτλο «Σχεδόν πέθανα»…