Σταύρος Τσουμάνης: Ο εγγονός της «Χήρας Μήτση» μιλά για τη συνεργασία του με τον Λαζόπουλο

Σταύρος Τσουμάνης: Ο εγγονός της «Χήρας Μήτση» μιλά για τη συνεργασία του με τον Λαζόπουλο

Ο Λάκης Λαζόπουλος και οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» του επέστρεψαν στους τηλεοπτικούς δέκτες, ανανεωμένοι και με σενάριο εμπνευσμένο από τα βιώματα της εποχής

tsoynamis2
Ο Σταύρος Τσουμάνης που υποδύεται τον εγγονό της Χήρας και υιοθετημένο γιο του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, είναι ένα από τα φρέσκα πρόσωπα που εντάχθηκαν στην σειρά του Αντ1. Απόφοιτος της δραματικής σχολής «Ίασμος», ο 22χρονος Σταύρος Τσουμάνης εκτός από ταλαντούχος είναι ιδιαίτερα πειθαρχημένος και αφοσιωμένος στην δουλειά του και παρότι θυμάται αμυδρά του χαρακτήρες των παλιών «Μήτσων» λόγω ηλικίας, κατάφερε να ταυτιστεί με το ύφος της σειράς και να κερδίσει την θετική κριτική του τηλεοπτικού κοινού.



«Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι ευφυέστατος»



Η συμμετοχή τους στους «Μήτσους» προέκυψε όταν ο Λάκης Λαζόπουλος αναζητούσε νέα παιδιά που θα ενσάρκωναν τα εθισμένα στα social media εγγόνια της Χήρας. Παιδιά που επικοινωνούν, αγαπούν κι ερωτεύονται μέσω facebook και instagram. «Μία δασκάλα από τη σχολή μου η οποία συνεργαζόταν με τον κ. Λαζόπουλο με πρότεινε, πήγα, τους άρεσα, μου άρεσε και εμένα και αυτό ήταν όλο. Μετά από κάτι βδομάδες βγήκε το πρώτο επεισόδιο. Ο κ. Λαζόπουλος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος σε κάνει να νιώθεις πολύ άνετα στο γύρισμα. Περνάς ωραία, γελάς, μαθαίνεις, είναι ευφυέστατος. Τρέχει τόσο γρήγορα η σκέψη του. Μπορεί να πάρει κάτι πολύ μικρό που θα συμβεί στο γύρισμα ή στην πρόβα και να χτίσει κάτι φανταστικό. Είναι τύχη να μαθαίνεις από τέτοιους ανθρώπους. Το μόνο πράγμα που μου είπε ήταν να είμαι ο εαυτός μου και να νιώσω άνετα», λέει στο protothema.gr.

Κλείσιμο
tsoynamis3



Η υποκριτική για τον Σταύρο Τσουμάνη προέκυψε σε μικρή ηλικία. Ήταν αυτό που πάντα ονειρευόταν να κάνει. Τελείωσε το σχολείο και δίχως δεύτερη σκέψη μπήκε στη σχολή και μάλλον έπραξε σωστά καθώς όντας ακόμα σπουδαστής συμμετείχε επαγγελματικά σε δύο σπουδαίες θεατρικές παραστάσεις.



«Συμμετείχα πρώτα στο «Εκτός Ορίων» και φέτος στο μονόλογο στο θέατρο «Επί Κολωνώ». Και οι δύο δουλειές ήταν απίστευτες σαν εμπειρία. Στην πρώτη γιατί ήταν η πρώτη μου παράσταση και πάντα συνεργάστηκα με δύο σκηνοθέτες τον Δημήτρη Κουρούμπαλη και τη Φρόσω Κορρού, που τους θαύμαζα για τις δουλειές τους και μου είχαν δώσει πολλά και ως καθηγητές. Το ότι με εμπιστευτήκανε σε αυτό τον ρόλο με ωρίμασε απότομα μπορώ να πω. Μετά ήρθε ο μονόλογος με τον Αναστάση Πινακουλάκη και το Λάζαρο Βαρτάνη και εκεί ήρθε η απόλυτη έκθεση. Μόνος στη σκηνή για 50 λεπτά και μόλις έχω αποφοιτήσει από τη σχολή. Ήταν τρομερή εμπειρία με εξαιρετικούς συνεργάτες», αναφέρει στο protothema.gr



tsoynamis1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης