O πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ διάλεξαν λουλούδια για το γάμο τους

O πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ διάλεξαν λουλούδια για το γάμο τους

Το εκκλησάκι που θα παντρευτούν, στο κάστρο του Windsor θα στολιστεί με λευκά τριαντάφυλλα, παιώνιες και δακτυλίτιδες, καθώς και κλαδιά από οξιά, σημύδα και καρπίνο

harry-megan_flowers
Περίπου ενάμιση μήνα πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markleεπέλεξαν τα λουλούδια με τα οποία θα στολιστεί το εκκλησάκι που θα παντρευτούν, στο κάστρο του Windsor.

«Η διακόσμηση στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου θα αποτελείται από λουλούδια που φύονται στην περιοχή, εκ των οποίων πολλά θα προέρχονται από τους κήπους και τα πάρκα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το παλάτι του Kensington, προσθέτοντας πως τον στολισμό θα αναλάβει η διάσημη ανθοπώλης του Λονδίνου, Philippa Craddock.

Η Craddock, στο πελατολόγιο της οποίας φιγουράρουν ο Alexander McQueen, η βρετανική Vogue, ο Christian Dior, η Lancome, η Hermes και το βρετανικό μουσείο V&A, θα δημιουργήσει συνθέσεις με λουλούδια εποχής, που ανθίζουν τον Μάιο, όπως λευκά τριαντάφυλλα, παιώνιες και δακτυλίτιδες, καθώς και κλαδιά από οξιά, σημύδα και καρπίνο.

Μετά την τελετή, τα λουλούδια θα διανεμηθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Prince Harry and Ms. Meghan Markle have chosen floral designer @philippacraddock to create the church flowers for their wedding💐 The displays in St George's Chapel will feature foliage from The Crown Estate and Windsor Great Park, and will use seasonal plants including branches of beech, birch and hornbeam, as well as white garden roses, peonies and foxgloves. The designs will reflect the wild and natural landscapes from which many of the plants will be drawn. The Royal Parks will also supply pollinator-friendly plants from their wildflower meadows. These plants provide a great habitat for bees and help to sustain healthy and biodiverse ecosystems. 📷PA

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης