Τροχαίο στην παραλιακή για τον τραγουδιστή Ηλία Βρεττό: Φώναζε «πονάω στα πόδια»
Μαζί του στο αυτοκίνητο ήταν και μια νεαρή φίλη του που οδηγούσε - Το αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε δέντρο - Κατά πληροφορίες έχει υποστεί κατάγματα σε λεκάνη και πόδια
Τροχαίο ατύχημα είχε στις 9:30 το πρωί στη λεωφόρο Ποσειδώνος ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός.
Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε στο ρεύμα προς Γλυφάδα στο ύψος του ξενοδοχείου Λόντον.
Κλείσιμο
Κατά τις ίδιες πληροφορίες στο αυτοκίνητο μαζί με τον τραγουδιστή ήταν και μια νεαρή φίλη του.
Για άγνωστο λόγο η κοπέλα που οδηγούσε το αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχό του με αποτέλεσμα αυτό να βγει από το δρόμο και να «καρφωθεί» σε ένα δέντρο.
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες και αστυνομικοί που απεγκλώβισαν τους δύο επιβάτες.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ηλίας Βρεττός φώναζε «πονάω στα πόδια» όταν τον απεγκλώβιζαν οι πυροσβέστες.
Τόσο ο Ηλίας Βρεττός όσο και η νεαρή κοπέλα νοσηλεύονται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Ιατρικές πηγές αναφέρουν ότι έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα σε λεκάνη και πόδια και πλέον τον έχουν αναλάβει οι ορθοπεδικοί.
Το tweet της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των δύο επιβατών του ΙΧ:
«Το αμάξι ήταν αναποδογυρισμένο από την πλευρά του οδηγού. Όλη του η δεξιά πλευρά ήταν διαλυμένη. Αναρωτιόμασταν αν οι επιβάτες σώθηκαν» δήλωσε στην κάμερα του protothema.gr ένας άνδρας που βρέθηκε στο σημείο λίγα λεπτά μετά το τροχαίο.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events