Ο «υποψήφιος Τζέιμς Μποντ» Ιντρις Ελμπα παντρεύεται ξανά: Έκανε πρόταση γάμου στο... σινεμά!

Ο «υποψήφιος Τζέιμς Μποντ» Ιντρις Ελμπα παντρεύεται ξανά: Έκανε πρόταση γάμου στο... σινεμά!

Ο 45χρονος ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου στην κατά 16 χρόνια νεότερη σύντροφό του μπροστά στους θεατές

Ο «υποψήφιος Τζέιμς Μποντ» Ιντρις Ελμπα παντρεύεται ξανά: Έκανε πρόταση γάμου στο... σινεμά!
Λίγο πριν απολαύσουν μαζί μία ταινία, πασίγνωστος ηθοποιός αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, ξαφνιάζοντας, τόσο την ίδια, όσο και τον κόσμο που βρισκόταν στην αίθουσα!

Ο λόγος για τον Idris Elba, ο οποίος ζήτησε από την Sabrina Dhowre να τον παντρευτεί κατά την διάρκεια της προβολής της νέας του ταινίας, Yardie, σε κινηματογράφο του Λονδίνου, γονατίζοντας μπροστά της.

Κλείσιμο
Το ευχάριστο νέο έγινε γνωστό μέσα από τα social media, καθώς στο Twitter του κινηματογράφου «ανέβηκε» φωτογραφία από την πρόταση γάμου, ενώ αρκετοί από τους θεατές την κατέγραψαν σε βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα.

«Μωρό μου! Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο ευτυχισμένη με κάνεις και πόσο τυχερή νιώθω που βρήκα μια αγάπη σαν την δική σου, που γεμίζει την καρδιά μου. Σ’ αγαπώ! Το “για πάντα” θα το νιώθω πάντα ως πολύ σύντομα», έγραψε η κατά 16χρόνια μικρότερη Sabrina στον λογαριασμό της στο Instagram μετά την πρόταση γάμου και δημοσίευσε κοινή φωτογραφία τους.

Ο 45χρονος πρωταγωνιστής και το 29χρονο μοντέλο είναι μαζί εδώ και περίπου ένα χρόνο, ενώ η γνωριμία τους έγινε στα γυρίσματα της ταινίας The Mountain Between Us. Ο Elba έχει κάνει άλλους δύο γάμους: τον πρώτο με την Hanne ‘Kim’ Norgaard, από το 1999 μέχρι το 2003, στη διάρκεια του οποίου απέκτησε μία κόρη, την 16χρονη Isan και τον δεύτερο με την Naiyana Garth, από την οποία χώρισε το 2016, έχοντας αποκτήσει ένα γιο, τον 3χρονο Winston.

Ενδιαφέρον είναι, πάντως, το ότι σε συνέντευξή του, στο περιοδικό Essence, τον περασμένο Ιούλιο, ο ηθοποιός απέκλειε το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «αν πρόκειται να ξαναπαντρευτώ; Δεν το νομίζω. Το έχω κάνει. Δεν είναι για όλους. Δεν μου έχει βγει κάτι τέτοιο!».

Δείτε την πρόταση γάμου:

When you turn up to the #Yardie screening with @sainoutalent clients @adnanmust & @akin.gazi and the director @idriselba steals the show with a #marriageproposal #congratulations #love #marriage

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Marsden (@agentmarsden) στις




Πηγή: peoplegreece.com

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης