Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου – Αλέξης Τσίπρας: Όταν η Ταυρίνα συνάντησε τον Λέοντα

Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου – Αλέξης Τσίπρας: Όταν η Ταυρίνα συνάντησε τον Λέοντα

Η βουλευτής που ώρες ώρες μοιάζει πιο fashion conscious κι από βετεράνο διαγωνιζόμενη του «My Style Rocks»  ντύθηκε θα έλεγε κανείς ταιριαστά με την επίσημη περίσταση

Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου – Αλέξης Τσίπρας: Όταν η Ταυρίνα συνάντησε τον Λέοντα
Εντάξει, μπορεί η πρώην ανεξάρτητη βουλευτής που εντάχθηκε στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ να μην είναι αυτό που λέμε “μεταγραφή αεροδρομίου”, ωστόσο η μετατόπισή της από το κέντρο στην αριστερή πτέρυγα της Βουλής μόνο αέρα ανανέωσης μπορεί να φέρει – τουλάχιστον στιλιστικά και ψιμυθιολογικά.

Αυτό άλλωστε έγινε ξεκάθαρα σαφές από την πρώτη κιόλας συνάντησή της με τον πρωθυπουργό στο γραφείο του.



Είναι γνωστό ότι ο Αλέξης Τσίπρας αγαπά τους ταύρους, αν λάβει κανείς υπόψη του ότι το περίφημο πια έργο του Κωστή Γεωργίου που κοσμεί το πρωθυπουργικό γραφείο απεικονίζει δύο από αυτούς. Πώς, λοιπόν, θα μπορούσε να αντισταθεί σε μία γνήσια, καθαρόαιμη Ταυρίνα, όπως η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου. “Είμαι άτομο που αποφασίζω μόνη μου και δεν επηρεάζομαι από κανέναν. Καλώς ή κακώς είμαι Ταύρος στο ζώδιο. Δέχομαι τα σπαθάκια σαν τον ταύρο και στο τέλος χάνει ο ταυρομάχος», επεσήμανε με αυτοπεποίθηση, τόλμη και γοητεία στη χθεσινή συνέντευξή της στην εκπομπή του Βασίλη Χιώτη στον Θέμα 104,6 FM. Ένα νέο αστέρι ανέτειλε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και φυσικά ο πρωθυπουργός έσπευσε να το υποδεχτεί όπως ακριβώς του έπρεπε: με κατ’ ιδίαν συνάντηση στο γραφείο του. Μοναδικό ατόπημα; Την κέρασε ένα νεράκι ξεροσφύρι, όπως μαρτυρούν τα φωτογραφικά ντοκουμέντα. Εκτός πια κι αν η “Εθνομητέρα της Ημέρας” έχει υιοθετήσει millennial συνήθειες και τρέφεται με νεράκι, αβοκάντο, κινόα και θετική ενέργεια. 
Κλείσιμο

Τι έχεις ντυθεί σήμερα; 

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου που ώρες ώρες μοιάζει πιο fashion conscious κι από βετεράνο διαγωνιζόμενη του “My Style Rocks” (ακούνε οι γκατούλες;) ντύθηκε θα έλεγε κανείς ταιριαστά με την επίσημη περίσταση.

Η εμφάνισή της είχε και styling και πληροφορία σε όλους τους τόνους του μπορντό αλλά και του βυσσινί. Το look της ήταν από κάθε άποψη πολυσυλλεκτικό. Κίνηση σοφή αν σκεφτεί κανείς ότι η βουλευτής δηλώνει συνεργαζόμενη με το ΣΥΡΙΖΑ και όχι σάρκα από τη σάρκα του.

Τσάντα και χαμηλοτάκουνη γόβα ήταν σεταρισμένες με τον κλασικό τρόπο της μέσης μεσόκοπης Ελληνίδας που πάει να δει Ντενίση στο θέατρο, το παντελόνι ήταν χρωματικά έτοιμο για να φλερτάρει με αλλοτινή συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, τα μαλλιά της έμοιαζαν βγαλμένα από την κοινωνικά φιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία. Άλλωστε η Θεοδώρα εκτός από Ταυρίνα είναι και αστή και αυτό έπρεπε με κάθε τρόπο να γίνει σαφές.

Επικουρικά στη στιλιστική διάλεκτό της λειτούργησαν οι πέρλες στο δεξί χέρι της μα και η χρυσή καρφίτσα της, γιατί όλοι έχουμε λίγο ΠΑΣΟΚ μέσα μας και αυτό οφείλει να ξεμυτίζει σε κάθε ευκαιρία. Ως μοναδική αστοχία μπορεί κανείς να θεωρήσει το λευκό σακάκι της, το οποίο μπορεί από τη μία να ήθελε να σημάνει τον εξαγνισμό από οτιδήποτε “λεβέντικο” και τη συνεργασία της με τον ΣΥΡΙΖΑ ως παρθένος πολιτικός μικροοργανισμός, από την άλλη όμως χάθηκε μέσα στη δίνη του υπόλευκου – πες τον και ζαχαρί – καναπέ του πρωθυπουργικού γραφείου. Σε κάθε περίπτωση με αγωνία, καρτερία και προσμονή αναμένουμε την επόμενη εμφάνισή της στο gala της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Προβλέπονται μεγάλες στιλιστικές κόντρες με την εγνωσμένης αξίας fashionista υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης