Πληγωμένος από τον πρίγκιπα Χάρι ο πατέρας της Μέγκαν: Φυσικά και είχε οικογένεια!

Πληγωμένος από τον πρίγκιπα Χάρι ο πατέρας της Μέγκαν: Φυσικά και είχε οικογένεια!

«Τα Χριστούγεννα ήταν φανταστικά. Είμαστε η οικογένεια που δεν είχε ποτέ», ήταν η δήλωση του πρίγκιπα Χάρι που στεναχώρησε τον μέλλοντα πεθερό του

Πληγωμένος από τον πρίγκιπα Χάρι ο πατέρας της Μέγκαν: Φυσικά και είχε οικογένεια!
Ιδιαίτερα «πληγωμένος» ένιωσε ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ από τον γαλαζοαίματο μέλλοντα γαμπρό του πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος δήλωσε ότι για την Μέγκαν «είμαστε η οικογένεια που δεν είχε ποτέ»

Την αποκάλυψη έκανε ο αδελφός της Μέγκαν, Τόμας Μαρκλ Jr, ο οποίος δήλωσε ότι η ηθοποιός «έχει οικογένεια η οποία την μεγάλωσε με αγάπη και περνούσαν πάντα τις γιορτές μαζί». Πρόσθεσε ότι ήταν αγαπημένοι και ότι η Μέγκαν είχε πάντα ό,τι ζητούσε. 

Κλείσιμο
Ο πατέρας τους, Τόμας, έχει πληγωθεί βαθιά από τις δηλώσεις αυτές του Χάρι, όπως είπε ο αδελφός της Μαρκλ. Ο Βρετανός πρίγκιπας δεν έχει ακόμη γνωριστεί με τον πατέρα της μέλλουσας συζύγου του, ο οποίος ζει στο Μεξικό, ενώ έχει γνωρίσει την μητέρα της, Ντόρια Ράγκλαντ, η οποία ζει στο Λος Άντζελες. 


Η Μέγκαν Μαρκλ μωρό στην αγκαλιά του πατέρα της, Τόμας Μαρκλ Sr.



«Είμασταν όσο πιο δεμένοι μπορούσαμε. Περνούσαμε μαζί τα Χριστούγεννα, τα γενέθλια, τις Ευχαριστίες, βρισκόμασταν στις διακοπές όλοι μαζί. Ήμασταν κάπου πάντα, ακόμη κι αν ζούσαμε σε διαφορετικά σημεία του Λος Άντζελες, ήμασταν πάντα μαζί», ανέφερε ο Τόμας Μαρκλ Jr. 

«Φυσικά και είχε οικογένεια. Ήταν πάντα ευνοημένη. Είχε ό,τι ζητούσε. Κάναμε το καλύτερο που μπρούσαμε για να είμαστε μαζί στις γιορτές και σε οτιδήποτε», πρόσθεσε.

Οι γονείς της Μαρκλ χώρισαν το 1987, όταν εκείνη ήταν έξι ετών.

Την Τετάρτη ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε στο Radio4 του BBC για τα πρώτα Χριστούγεννα της Μέγκαν με τη βασιλική οικογένεια στο Σάντριγχαμ, λέγοντας ότι «ήταν φανταστικά» και ότι «η βασιλική οικογένεια ήταν χαρούμενη που βρισκόταν μαζί τους». 

«Περάσαμε τέλεια μαζί με τον αδελφό μου και τη νύφη μου και τα πιτσιρίκια να τρέχουν γύρω γύρω. Τα Χριστούγεννα ήταν φανταστικά. Είμαστε η οικογένεια που δεν είχε ποτέ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας Χάρι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης