Survivor 2: Ιωάννα Μπέλλα, μία εκρηκτική καλλονή υποψήφια «Μαχήτρια»

Survivor 2: Ιωάννα Μπέλλα, μία εκρηκτική καλλονή υποψήφια «Μαχήτρια»

Το ριάλιτι επιβίωσης την κέρδισε και η νεαρή καλλονή με ύψος 1,86 ετοιμάζει ήδη, όπως ενημέρωσε τους φίλους της, τις βαλίτσες της για τον Αγιο Δομίνικο

Survivor 2: Ιωάννα Μπέλλα, μία εκρηκτική καλλονή υποψήφια «Μαχήτρια»
Το φετινό Survivor αποκτά όλο και περισσότερο ενδιαφέρον καθώς οι φετινοί υποψήφιοι μάλλον δεν θυμίζουν τους προηγούμενους. 

Την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό πως το δίμετρο μοντέλο, Ιωάννα Μπέλλα είναι μία από τις «σίγουρες» συμμετοχές, εκτός απροόπτου, και μάλιστα στην ομάδα των «Mαχητών». 

Η Ιωάννα, πρώην βολεϊμπολίστρια στην Βέροια, εγκατέλειψε τον αθλητισμό λόγω τραυματισμού με αποτέλεσμα να την κερδίσει το μόντελινγκ.

Κλείσιμο
Ηταν υποψήφια για το «My style rocks» το οποίο δεν επέλεξε τελικά λόγω φορτωμένου προγράμματος, όμως στη συνέχεια έκανε μία προσπάθεια για να διεκδικήσει μία θέση στο «Late night» του ΑΝΤ1 ως δημοφιλές κορίτσι του Instagram. Τελικά όμως το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ φαίνεται ότι είναι αυτό που την κέρδισε και η νεαρή καλλονή με ύψος 1,86 ετοιμάζει ήδη, όπως ενημέρωσε τους φίλους της, τις βαλίτσες της για τον Αγιο Δομίνικο.

Λογικά οι συμπαίκτες θα είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι που η όμορφη Ιωάννα θα μοιράζεται την παραλία μαζί τους με τον τρόπο που δείχνει και η φωτογραφία από πρόσφατη επίσκεψη στο νησί του Ντάνου, την Σκιάθο… 

























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης