Χειρουργική επέμβαση για την ηθοποιό Μαρία Φιλίππου
Συγκεκριμένα, υπεβλήθη σε επέμβαση στον αυχένα για την αφαίρεση κύστης
Δύσκολες ώρες, μέσα στις γιορτές, περνά η Μαρία Φιλίππου. Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου» και στη θεατρική παράσταση «Βάφτα μαύρα», αναγκάστηκε να μπει επειγόντως στο νοσοκομείο για μια χειρουργική επέμβαση.
Συγκεκριμένα, υπεβλήθη σε επέμβαση στον αυχένα για την αφαίρεση κύστης. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα πήγαν καλά και η ηθοποιός βρίσκεται ήδη στο σπίτι της και αναρρώνει.
Η ίδια, θα λείψει για κάποιο διάστημα από το θέατρο και ήδη έχει αντικατασταθεί για λίγες παραστάσεις από την Σοφία Βογιατζάκη. Ωστόσο, η Μαρία Φιλίππου αναμένεται να επιστρέψει στη θέση της σε 10 περίπου μέρες και να συνεχίσει κανονικά όλες τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας