H Pink αποκάλυψε ότι μεγαλώνει τα παιδιά της με... ουδέτερο φύλο

H Pink αποκάλυψε ότι μεγαλώνει τα παιδιά της με... ουδέτερο φύλο

Πήρε αυτήν την απόφαση επειδή η εξάχρονη κόρη της εξέφρασε την επιθυμία να «παντρευτεί κάποτε μια γυναίκα από την Αφρική»

H Pink αποκάλυψε ότι μεγαλώνει τα παιδιά της με... ουδέτερο φύλο
«Είμαστε ένα σπιτικό χωρίς ταμπέλες» δήλωσε πρόσφατα στους δημοσιογράφους η δημοφιλής τραγουδίστρια της pop, Pink, η οποία έχει αποκτήσει στον γάμο της δύο παιδιά, μια εξάχρονη κορούλα και ένα αγοράκι μόλις 11 μηνών.

Φυσικά, οι χαρακτηρισμοί «αγοράκι» και «κοριτσάκι» είναι λέξεις που αποφεύγει επίτηδες η ίδια η τραγουδίστρια, αφού - όπως ανακοίνωσε - πήρε την απόφαση να μεγαλώσει τα παιδιά της με «ουδέτερο φύλο» ώστε να μπορέσουν τα ίδια να επιλέξουν στο μέλλον την ταυτότητα τους.

Η 38ρονη σταρ αποφάσισε να μεγαλώσει τα παιδιά της μαζί με τον σύζυγό της, τον 42χρονο μοτοσικλετιστή αγώνων Carey Hart, χωρίς την «τυραννία» των παραδοσιακών ρόλων άνδρα-γυναίκας επειδή θέλει να τους δώσει την ευκαιρία να αυτοπροσδιοριστούν.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την ίδια, ένας από τους παράγοντες που την έκαναν να πάρει αυτή  την απόφαση είναι η δήλωση που της έκανε η εξάχρονη κορούλα της Willow την περασμένη εβδομάδα, ότι «θέλει στο μέλλον να παντρευτεί μια γυναίκα από την Αφρική» και να την «φέρει στο σπίτι για να μείνουν όλοι μαζί».

«Εγώ την απάντησα απλά: Εντάξει, αλλά να μου υποσχεθείς ότι θα με μάθετε να μαγειρεύω αφρικανικά φαγητά», είπε η Pink σε συνέντευξή της, εξηγώντας ότι σε καμία περίπτωση δεν θα της έλεγε ότι δεν μπορεί να παντρευτεί μια άλλη γυναίκα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης