Nomads: Στην Αποστολία η ατομική ασυλία, υποψήφιοι για αποχώρηση Οροκλός-Αναδιώτης

Nomads: Στην Αποστολία η ατομική ασυλία, υποψήφιοι για αποχώρηση Οροκλός-Αναδιώτης

Η γνωστή τραγουδίστρια κατάφερε να αντέξει περισσότερο στη δοκιμασία από την Βασιλική Μιλλούση, η οποία την «κόντραρε» - Έκπληξη η ψηφοφορία των παικτών που επέλεξαν με έξι ψήφους τον Αναδιώτη

Nomads: Στην Αποστολία η ατομική ασυλία, υποψήφιοι για αποχώρηση Οροκλός-Αναδιώτης
Η αλλαγή του Nomads από ομαδικό σε ατομικό παιχνίδι έχει βρει τους παίκτες να προσπαθούν ακόμη να βρουν τις ισορροπίες με πρώην συμπαίκτες και αντιπάλους, όμως οι δοκιμασίες δεν σταματούν και μετά από την Επικράτεια, σήμερα ήταν η σειρά της Ασυλίας. 

Σε ένα δύσκολο «αγώνισμα», στο οποίο οι παίκτες έπρεπε να κρατιούνται πάνω σε ένα στύλο για όσο το δυνατόν περισσότερο μπορούν, στηριζόμενοι αρχικά σε ένα σκοινί στο κάτω μέρος όπου μπορούσαν να ακουμπήσουν τα πόδια τους και στη συνέχεια μόνο αγκαλιάζοντας τον στύλο (!), η Αποστολία Ζώη έδειξε για ακόμη μία φορά ότι είναι σκληρό «καρύδι» και κέρδισε την ατομική ασυλία, με την Βασιλική Μιλλούση να μην αντέχει όσο η τραγουδίστρια και με τους υπόλοιπους παίκτες να εγκαταλείπουν νωρίτερα.

Από την άλλη πλευρά, ο Κωνσταντίνος Οροκλός ήταν εκείνος που άντεξε λιγότερο πάνω στον στύλο και έγινε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στη δοκιμασία της Πέμπτης. 

Κλείσιμο
Στο συμβούλιο κρίθηκε η δεύτερη υποψηφιότητα, με το Νίκο Αναδιώτη να συγκεντρώνει έξι ψήφους έναντι τεσσάρων της Χριστίνας Κολέτσα με την κρίσιμη ψήφο να δίνεται από τον Οροκλό που ήθελε να αντιμετωπίσει έναν άντρα και όχι την Χριστίνα.

Να θυμίσουμε ότι κατά τη δοκιμασία της Τρίτης θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία, καθώς θα επιλεγούν ακόμη δύο υποψήφιοι ή «μονομάχοι» για το αγώνισμα της Πέμπτης.



Αποχώρησε λόγω τραυματισμού ο Λευτέρης Χατζηιωάννου

Ακόμη μία απρόσμενη αποχώρηση έκρυβε το σημερινό επεισόδιο του Nomads, καθώς ο Λευτέρης Χατζηιωάννου εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του στο γόνατο, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τις Φιλιππίνες και να επιστρέψει στην Κύπρο.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος ενημέρωσε τους παίκτες πριν το αγώνισμα, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στην παραλία ο Λευτέρης ώστε να αποχαιρετήσει πρώην συμπαίκτες και αντιπάλους, με τους Γιώργο Μαυρίδη και Νίκο Αναδιώτη να δείχνουν ότι στενοχωρήθηκαν περισσότερο από την εξέλιξη αυτή, καθώς οι τρεις τους είχαν δεθεί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο Λευτέρης αποκάλυψε μάλιστα ότι με την επιστροφή του μπαίνει χειρουργείο για να αποκαταστήσει τη ζημιά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης