Nomads: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου νικητής στο πρώτο ατομικό αγώνισμα!

Nomads: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου νικητής στο πρώτο ατομικό αγώνισμα!

Νίκησε στον τελικό την έκπληξη Δήμητρα Φραντζή και κέρδισε την παραμονή του στη βίλα - Μαζί του και ο Κωνσταντίνος Οροκλός, τον οποίο επέλεξε για παρέα ο νικητής

Nomads: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου νικητής στο πρώτο ατομικό αγώνισμα!
«Ωκεανοί» και «Φωτιές» τέλος. Από σήμερα δεν υπάρχουν πια ομάδες στο Nomads. Με μία τελετουργική πράξη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αφού συγκεντρώθηκαν οι παίκτες, πήρε ένα δαυλό και έκαψε τις δύο σημαίες των ομάδων, ανακοινώνοντας ότι πλέον το παιχνίδι γίνεται ατομικό.   

Σε αυτό λοιπόν το πρώτο ατομικό αγώνισμα της Επικράτειας νικητής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος κατάφερε να επικρατήσει - οριακά - στον τελικό της Δήμητρας Φραντζή και κέρδισε το μεγάλο έπαθλο που ήταν η μεταφορά του στην βίλα όπου θα διαμείνει όλη την εβδομάδα, απολαμβάνοντας τα φαγητά που θα ετοιμάζει μία κοπέλα που τους υποδέχθηκε, αλλά και την ηρεμία που χρειάζεται κάποιος για να μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες των δοκιμασιών.

Κλείσιμο


 Στο νικητή δόθηκε το δικαίωμα να επιλέξει έναν ακόμη παίκτη για να πάει μαζί του στη βίλα και ο τυχερός ήταν ο Κωνσταντίνος Οροκλός, με τον οποίο όπως φαίνεται έχουν ταιριάξει. Ο Αλεξάνδρου τόνισε ότι λυπάται που δεν μπορεί να πάρει κι άλλους μαζί του, ενώ σε σχετική ερώτηση του Αρναούτογλου, απάντησε ότι η επόμενη που θα έπαιρνε μαζί του θα ήταν η Χριστίνα Κολέτσα.

Οι αγώνες ήταν σκληροί και φάνηκε ότι κάποια - θεωρητικά - φαβορί, θα τα βρουν δύσκολα , ενώ άπαντες παραδέχθηκαν την Δήμητρα, η οποία όχι μόνο αγωνίστηκε παρά το γεγονός ότι ένιωθε πόνους στο στήθος, αλλά έφτασε μέχρι και τον τελικό, αποδεικνύοντας ότι όλα είναι ανοιχτά στις δοκιμασίες και όλοι έχουν ελπίδες να νικήσουν.

Στο σημερινό αγώνισμα δεν πήραν μέρος ο Μιχάλης Ζαμπίδης, τον οποίο δάγκωσε στο πρόσωπο μία σαρανταποδαρούσα και πρήστηκε, με αποτέλεσμα να παραμείνει στην παραλία, και ο Λευτέρης Χατζηιωάννου που μεταφέρθηκε στη Μανίλα για να εξεταστεί καλύτερα, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει με το γόνατό του και είχε επιδεινωθεί. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης