Βίντεο: Ο αισθησιακός χορός της Βένους Γουίλιαμς στο γάμο της αδερφής της Σερένα

Βίντεο: Ο αισθησιακός χορός της Βένους Γουίλιαμς στο γάμο της αδερφής της Σερένα

Οι μοναδικές χορευτικές κινήσεις της 37χρονης πρωταθλήτριας του τένις και κατόχου επτά Grand Slam, απαθανατίστηκαν την ώρα που η ίδια λικνιζόταν αισθησιακά με το μίνι λευκό της φόρεμα στο ρυθμό του Back That A** Up του Juvenile

Βίντεο: Ο αισθησιακός χορός της Βένους Γουίλιαμς στο γάμο της αδερφής της Σερένα
Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του τένις, Σερένα Γουίλιαμς παντρεύτηκε στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης στη Νέα Ορλεάνη τον πατέρα του παιδιού της, τον δισεκατομμυριούχο Αλέξις Οχανιάν, δημιουργό της ιστοσελίδας Reddit.

Όπως ήταν αναμενόμενο από το λαμπερό αυτό γάμο, δε θα μπορούσαν να λείπουν, η οικογένεια της, οι συνάδερφοι της και πολλοί άλλοι λαμπεροί καλεσμένοι.

Η μεγαλύτερη αδερφή της Σερίνα, η επίσης πρωταθλήτρια, Βένους Γουίλιαμς, ήταν αυτή που τράβηξε την προσοχή πολλών καλεσμένων και αυτή τη φορά όχι από το μοναδικό της ταλέντο στο τένις... αλλά από τις χορευτικές της ικανότητες.

Οι μοναδικές χορευτικές κινήσεις της 37χρονης πρωταθλήτριας του τένις και κατόχου επτά Grand Slam, απαθανατίστηκαν την ώρα που η ίδια λικνιζόταν αισθησιακά με το μίνι λευκό της φόρεμα στο ρυθμό του Back That A** Up του Juvenile.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εκτιμώμενο κόστος του γάμου άγγιξε το 1 εκατ. δολάρια με 250 προσεκλημένους, συμπεριλαμβανομένων γνωστών ονομάτων όπως οι Μπιγιονσέ, Τζέι Z, Κρις Τζένερ, Έβα Λονγκόρια, Κέλι Ρόουλαντ, Κιμ Καρντάσιαν, Αννα Γουίντουρ και η φίλη του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ.
Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης