Σέξι όσο ποτέ η Τζένιφερ Άνιστον: Ως Ελληνίδα λατρεύω το μαύρισμα

Σέξι όσο ποτέ η Τζένιφερ Άνιστον: Ως Ελληνίδα λατρεύω το μαύρισμα

Δείτε την εντυπωσιακή φωτογράφηση της Ελληνοαμερικανίδας σταρ για το Harper’s Bazaar 

Σέξι όσο ποτέ η Τζένιφερ Άνιστον: Ως Ελληνίδα λατρεύω το μαύρισμα
Χειμαρρώδης ήταν για μία ακόμη φορά η γοητευτική Τζένιφερ Άνιστον στη συνέντευξή της για το Harper’s Bazaar, την οποία μονοπώλησαν τα γυναικεία θέματα.

Η 48χρονη σταρ του Χόλιγουντ μίλησε στην Έιμι Σεντάρις, σχετικά με την αγάπη της για το μαύρισμα, την οποία απέδωσε μάλιστα στην ελληνική καταγωγή της.

«Ως Ελληνίδα αγαπώ το μαύρισμα, αλλά βρίσκομαι σε φάση που έχω σταματήσει την ηλιοθεραπεία. Και μου λείπει. Μου έφερνε πολλή ευτυχία όταν το έκανα και είχα την βιταμίνη D, αλλά έχω στραφεί πλέον στο καλό μαύρισμα μέσω της πρακτικής του ψεκασμού», λέει χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Όπως εξήγησε, ένας από τους λόγους που προτιμά σπρέι ψεκασμού είναι επειδή μισεί τα αντηλιακά: «Έχω πειραματιστεί με αυτά που δεν σε κάνουν να μοιάζεις σαν να έχεις κάνει μακιγιάζ Kabuki ή σαν ένα πτώμα. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να προστατεύουμε το δέρμα μας, αλλά πρέπει επιτέλους να το καταλάβουν: Ποιος θέλει να βγαίνει στον ήλιο και να μην φαίνεται χαριτωμένος;».

Στην φωτογράφηση που συνόδεψε την συνέντευξή της, η Ανιστον πόζαρε για τον φακό του Mariano Vivanco, ο οποίος την χαρακτήρισε «Ελληνίδα θεά». Η φωτογραφία της με το κατακόκκινο φόρεμα δια χειρός Πέτερ Ντούντας στο γαλάζιο φόντο, είναι πράγματι συγκλονιστική.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης