Ιδού η Αλέξις: Η Σερένα Γουίλιαμς ανέβασε την πρώτη φωτογραφία του μωρού της
Εκτός από τη φωτογραφία που πόσταρε, η Σερένα Γουίλιαμς «ανέβασε» στο story της ένα τρυφερό βίντεο με στιγμές από την εγκυμοσύνη της
Δεν θα μπορούσε να απογοητεύσει τους διαδικτυακούς της φίλους η Σερένα Γουίλιαμς και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από το νεογέννητο παιδί της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η πρωταθλήτρια του τένις αποκάλυψε, μάλιστα, και το όνομά που θα της δώσει: Αλέξις Ολυμπία Οχάνιαν Τζ.
Εκτός από τη φωτογραφία που πόσταρε, η Σερένα Γουίλιαμς «ανέβασε» στο story της ένα τρυφερό βίντεο με στιγμές από την εγκυμοσύνη της.
Η μικρούλα γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου, με την οικογένεια να μένει έξι ημέρες στο νοσοκομείο λόγω κάποιων επιπλοκών.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).