Συντετριμμένος ο Αλέν Ντελόν στην κηδεία της Μιρέιγ Νταρκ

Συντετριμμένος ο Αλέν Ντελόν στην κηδεία της Μιρέιγ Νταρκ

«Ηταν η γυναίκα της ζωής μου», δήλωσε ο διάσημος Γάλλος σταρ, ο οποίος δεν μπορου΄σε να συγκρατήσει τα δάκρυα του  

Συντετριμμένος ο Αλέν Ντελόν στην κηδεία της Μιρέιγ Νταρκ
Χιλιάδες κόσμου παρευρέθηκαν σήμερα, στην κηδεία της Μιρέιγ Νταρκ, εμβληματικής Γαλλίδας ηθοποιού στις δεκαετίες 60-70, στο Παρίσι. Από το «τελευταίο αντίο» δεν θα μπορούσε να λείπει και ο πρώην σύντροφος της Αλέν Ντελόν.

Ο ηθοποιός, εμφανίστηκε συντετριμμένος, με ένα λευκό λουλούδι στο πέτο και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. «Ηταν η γυναίκα της ζωής μου», δήλωσε ο διάσημος Γάλλος σταρ, μόλις έγινε γνωστός ο θάνατος της Μιρέιγ Νταρκ. «Χωρίς εκείνη, μπορώ τώρα να φύγω κι εγώ», πρόσθεσε ο Ντελόν, ο οποίος υπήρξε σύντροφός της για 15 χρόνια και γύρισε μαζί της αρκετές ταινίες.



Κλείσιμο
«Σαν διάττων αστέρας, η Μιρέιγ Νταρκ, διαπέρασε το χρόνο αφήνοντας πίσω της ίχνη από όνειρο και αγάπη», είπε στην ομιλία του ο επίσκοπος Jean-Michel Di Falco, κατά την τελετή που πραγματοποιήθηκε σε κεντρική εκκλησία του Παρισιού. Στη συνέχεια ο βιολονσελίστας Dimitri Maslennikov ερμήνευσε την σουίτα n°6 του Μπαχ.

Εκατοντάδες θαυμαστές της ηθοποιού, η οποία πέθανε την περασμένη Κυριακή, σε ηλικία 79 ετών, συγκεντρώθηκαν πίσω από τα κάγκελα ασφαλείας τα οποία είχαν τοποθετηθεί μπροστά στην εκκλησία.

Παρούσα ήταν και η Κάρλα Μπρούνι, σύζυγος του πρώην προέδρου της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης