Ρέμος- Ραμαζότι: Οι λεπτομέρειες της συνεργασίας που ξεσήκωσε τη Μύκονο

Ρέμος- Ραμαζότι: Οι λεπτομέρειες της συνεργασίας που ξεσήκωσε τη Μύκονο

Η πρώτη συνάντησή των δύο, έγινε στο στούντιο του Ιταλού τραγουδιστή και ήταν σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα

Ρέμος- Ραμαζότι: Οι λεπτομέρειες της συνεργασίας που ξεσήκωσε τη Μύκονο
Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες συναυλίες του καλοκαιριού πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Μύκονο, με τον Αντώνη Ρέμο και τον Έρος Ραμαζότι να ενώνουν τις φωνές τους για μία και μοναδική συναυλία στο «Nammos», στην Ψαρού. Μια νύχτα στην Ψαρού με πάνω από 3.000 άτομα.

Η συμφωνία για τη συναυλία στη Μύκονο είχε κλείσει πριν από δύο μήνες όταν οι δύο τραγουδιστές  συναντήθηκαν  στο Μιλάνο, μετά από πρόσκληση του Ραμαζότι, για να γνωριστούν καλύτερα και να κανονίσουν τις λεπτομέρειες για την κοινή τους εμφάνιση. 

Η συνάντησή έγινε στο στούντιο του Ιταλού τραγουδιστή και ήταν σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα. Στο περιθώριο της συναυλίας κανονίστηκε η συμμετοχή του Έρος Ραμαζότι και στον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα που θα γίνει στις 30 Αυγούστου λίγο πριν το Grand Prix της Μόντσας, μεταξύ των ομάδων  Champions for Charity της Nazionale Piloti Formula 1 και της αντίστοιχης Scuderia Ferrari.  

Κλείσιμο
Ο Κώστας Μαστοράκης, ο Έλληνας συνεργάτης του πρίγκιπα Αλβέρτου, που διοργανώνει αυτόν τον φιλανθρωπικό αγώνα,  συζήτησε τις λεπτομέρειες για την συμμετοχή του διάσημου τραγουδιστή με την σύζυγό του Marica Pellegrinelli και την κόρη του Aurora Sophie, άλλωστε ο τραγουδιστής έχει δώσει το «παρών» με την συμμετοχή του σε αντίστοιχες διοργανώσεις με την ομάδα Nazionale italiana cantanti.

Ο Έρος Ραμαζότι, που αυτές τις ώρες βρίσκεται ακόμη στην Ελλάδα με τον Αντώνη Ρέμο, θα τραγουδήσει σε συναυλία στο Μόντε Κάρλο στις 7 Αυγούστου, παρουσία ενδεχομένως και του πρίγκιπα Αλβέρτου.


Ο Κώστας Μαστοράκης με την Υβόννη Μπόσνιακ και με την κόρη του Έρος Ραμαζότι, Aurora Sophie.







Η σύζυγος του Έρος Ραμαζότι, Marica Pellegrinelli με τον Κώστα Μαστοράκη 


Η Ειρήνη Παπαδοπούλου


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης