Η selfie του μισθοφόρου στα παρασκήνια του ημιτελικού του «Survivor»
Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μοιράστηκε μία selfie με τον Ντάνο, τον Μάριο Πρίαμο και τον Βασάλο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram
Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, από τα παρασκήνια του ημιτελικού του «Survivor». Ο μισθοφόρος έβγαλε μία selfie με τον Ντάνο, τον Μάριο Πρίαμο και τον Βασάλο στο 'Αλσος Βεΐκου, το βράδυ της Τρίτης, λίγες ώρες πριν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού.
«Καλή επιτυχία! Όλοι άξιοι», έγραψε ο Αναγνωστόπουλος ποστάροντας τη φωτογραφία η οποία απέσπασε περισσότερα από 24.000 like. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πόσους follower είχε ο μισθοφόρος πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά σήμερα μετρά 67 χιλιάδες διαδικτυακούς φίλους στο Instagram.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι