Το Twitter δεν «συγχωρεί» την επονομαζόμενη «κλίκα» του «Survivor

Το Twitter δεν «συγχωρεί» την επονομαζόμενη «κλίκα» του «Survivor

Οι χρήστες του twitter και θαυμαστές του Ντάνου, φαίνεται ότι δεν συγχωρούν τους παίκτες που φέρονται να ανήκαν στην επομονόμαζομενη κλίκα του «Survivor

Το Twitter δεν «συγχωρεί» την επονομαζόμενη «κλίκα» του «Survivor
Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία του χθεσινού live ημιτελικού - μιας και τα αγωνίσματα ολοκληρώθηκαν- ήταν η συνάντηση όλων των παικτών του «Survivor
». Η εικόνα του Στέλιου Χανταμπάκη, της Λάουρας Νάργες, της Σόφης Πασχάλη, του Λάμπρου Χούτου να κάθονται στην εξέδρα και να χειροκροτούν τον Γιώργο Αγγελόπουλο που ψήφιζαν συστηματικά μέσα στο παιχνίδι, σχολιάστηκε ιδιαίτερα στο Twitter.

Κλείσιμο
Οι χρήστες του twitter και θαυμαστές του Ντάνου, φαίνεται ότι δεν συγχωρούν τους παίκτες που φέρονται να ανήκαν στην επομονόμαζομενη κλίκα του «Survivor». Έχει διαμορφωθεί η άποψη ότι η κλίκα αυτή, είχε σκοπό να «εξοστρακίσει» τον Ντάνο, επειδή ήταν ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες.

Το Twitter «πήρε φωτιά» όταν η Σόφη Πασχάλη που είχε αρνηθεί να φιλήσει τον Ντάνο κατά την αποχώρησή της, τον αγκάλιασε σφιχτά στον ημιτελικό. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο, η δασκάλα της yoga είχε εκφραστεί ανοιχτά κατά του Ντάνου ενώ είχε δηλώσει ότι στο «Survivor κέρδισε το ψέμα και αδικία».

                 Όταν η Σόφη Πασχάλη είχε αρνηθεί να αγκαλιάσει τον Αγγελόπουλο


                           Η αγκαλιά της Πασχάλη στον ημιτελικό


Ο Στέλιος Χανταμπάκης ο οποίος είχε έναν επικό καβγά με τον Ντάνο και αποχώρησε από το παιχνίδι όταν ήταν συνυποψήφιος μαζί του και με τον Γιώργο Χρανιώτη, σχολιάστηκε από πολλούς χρήστες του «Twitter» για τη χθεσινή εμφάνισή του στον ημιτελικό. Το ίδιο και ο Λάμπρος Χούτος. Δεν ήταν λίγοι οι τηλεθεατές που αντιλήφθηκαν ως «δικαίωση» το γεγονός ότι οι παίκτες που καταψήφιζαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο, χθες τον χειροκροτούσαν.

Αίσθηση έκανε και μία ατάκα του Ντάνου στο χθεσινό ημιτελικό. Όπως τόνισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κανείς άνθρωπος δεν αξίζει την απομάκρυνση».

Δείτε κάποια από τα μηνύματα του Twitter








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης