Μισθοφόρος- Βασάλος: Γιατί ξαναφόρεσαν τα λεκιασμένα ρούχα του «Survivor»;

Μισθοφόρος- Βασάλος: Γιατί ξαναφόρεσαν τα λεκιασμένα ρούχα του «Survivor»;

Προφανώς ήταν μία επιλογή της παραγωγής, για να θυμίζουν λίγο περισσότερο «Survivor» και να δίνουν την αίσθηση ότι μόλις προσγειώθηκαν στην Αθήνα από τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο

Μισθοφόρος- Βασάλος: Γιατί ξαναφόρεσαν τα λεκιασμένα ρούχα του «Survivor»;
Τα λεκιασμένα ρούχα του «Survivor» ξαναφόρεσαν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, στον χθεσινό προημιτελικό που προβλήθηκε live από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Εμφανίστηκαν με τα μακό και τα μαγιό με τα οποία κυλήστηκαν στις αμμουδιές, κοιμήθηκαν στην ξύλινη καλύβα και δεν έβγαλαν από πάνω τους, για πέντε μήνες, στον Άγιο Δομίνικο.

Προφανώς ήταν μία επιλογή της παραγωγής, για να θυμίζουν λίγο περισσότερο «Survivor» και να δίνουν την αίσθηση ότι μόλις προσγειώθηκαν στην Αθήνα από τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο. Κάτι που φυσικά δεν ισχύει, καθώς όταν προσγειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Βασάλος και ο μισθοφόρος φορούσαν άλλα και πρωτίστως- καθαρά- ρούχα.

Κλείσιμο
Μιας και ο μισθοφόρος ξαναφόρεσε τη χαρακτηριστική χακί μπλούζα του με τις μαύρες ρίγες και το πρώην σιέλ μαγιό του - γιατί σήμερα έχει ένα ακαθόριστο χρώμα- δεν θέλησε να αλλάξει ξανά. Μετά την αποχώρησή του, επισκέφτηκε τα μαγαζιά που διατηρεί στον Χολαργό και στην Αγ.Παρασκευή, όπως εμφανιζόταν όλο αυτό το διάστημα στην μικρή οθόνη.

Μένει να δούμε πώς θα εμφανιστούν ο Ντάνος και ο Μάριος Πρίαμος στον αποψινό ημιτελικό που επίσης θα μεταδοθεί live.

                      O Βασάλος και ο μισθοφόρος το βράδυ της Κυριακής




 
                   Ο Βασάλος και ο μισθοφόρος στο live της Δευτέρας





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης