Χανταμπάκης: Αποκάλυψε με τι ποσοστό έφυγε από το «Survivor»

Χανταμπάκης: Αποκάλυψε με τι ποσοστό έφυγε από το «Survivor»

Ο Στέλιος Χανταμπάκης αποκάλυψε ότι δεν περίμενε να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ

Χανταμπάκης: Αποκάλυψε με τι ποσοστό έφυγε από το «Survivor»
Ο Στέλιος Χανταμπάκης αποκάλυψε το ποσοστό με το οποίο έφυγε από το «Survivor». Ο καβγάς του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, αλλά και η ψηφοφορία που είχε «στήσει» στην καλύβα των «Διάσημων» κρατώντας το πάνω μέρος ενός μπικίνι, είχε ενοχλήσει μερίδα των τηλεθεατών που αποφάσισε να μην τον στηρίξει με την ψήφο του.

Θυμίζουμε ότι σε εκείνη την ψηφοφορία, η Ειρήνη Παπαδοπούλου είχε κερδίσει την προσωπική ασυλία και πρότεινε για αποχώρηση τον Στέλιο Χανταμπάκη.
Ήταν ήδη προτεινόμενος ο  Γιώργος Αγγελόπουλος (από την κάλπη), ενώ η Βαλαβάνη που είχε κερδίσει τη δεύτερη προσωπική ασυλία πρότεινε τον Γιώργο Χρανιώτη.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Στέλιος Χανταμπάκης, αποκάλυψε ότι έφυγε με ποσοστό 86 % και όπως τόνισε δεν περίμενε να φύγει. Όταν ο Στέλιος Χανταμπάκης αποχώρησε, οι τηλεθεατές ψήφιζαν με θετική ψήφο, γεγονός που σημαίνει ότι ο Χανταμπάκης συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους.

Κλείσιμο


«Νομίζω ότι αποφασίζει ο κόσμος. Εμείς οι παίκτες μπορεί να βλέπαμε κάποια πράγματα είτε αγωνιστικά, είτε συμπεριφοράς, είτε ο,τιδήποτε και βλέπουμε ότι ο κόσμος αποφασίζει για την κάθε κίνηση. Δηλαδή να σου πω ότι εγώ έφυγα με 86%. Αποφάσισε ο κόσμος (γελάει). Εγώ δεν το πίστευα ότι θα έφευγα. Άλλο ζούμε εμείς, άλλο βλέπουμε εμείς και άλλο βλέπετε εσείς. Και το λέω γιατί όταν βλέπετε μια εκπομπή 3 ώρες που μία ώρα είναι τα αγωνίσματα, μια ώρα οι διαφημίσεις και 1 ώρα κάποια πλανάκια για το επόμενο επεισόδιο, εμείς ζούσαμε 24 ώρες οπότε καταλαβαίνεις τον άλλο από την καλή και από την ανάποδη πολύ πιο γρήγορα
» ανέφερε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης