Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί «μονάζουν» στο παλάτι του Κένσιγκτον;

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί «μονάζουν» στο παλάτι του Κένσιγκτον;

Η 35χρονη σύντροφος του πέμπτου στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου βρίσκεται από την περασμένη εβδομάδα στο Λονδίνο

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί «μονάζουν» στο παλάτι του Κένσιγκτον;
Μαγειρεύουν μαζί και τρώνε στον κήπο, βλέπουν ταινίες και προσπαθούν να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα. Από τις 26 Ιουνίου, που η Μέγκαν Μαρκλ άφησε για λίγες ημέρες τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς Suits, στην οποία πρωταγωνιστεί και πέταξε από το Τορόντο στο Λονδίνο για να δει τον πρίγκιπά της, η ίδια και ο πρίγκιπας Χάρι δεν βγαίνουν από το παλάτι του Κένσιγκτον.

Ο λόγος, σύμφωνα με πηγή που βρίσκεται πολύ κοντά στο ερωτευμένο ζευγάρι και μίλησε στην αμερικανική ιστοσελίδα Eonline, είναι οι παπαράτσι. Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε το περασμένο καλοκαίρι μέσω κοινών φίλων και έκανε γνωστή την σχέση του τον περασμένο Νοέμβριο, επιθυμεί να κρατήσει μακριά από τους δημοσιογράφους την προσωπική του ζωή και έτσι, αποφεύγει τις εξόδους.

Κλείσιμο


«Υπάρχει πάντα κάποιος που τους παρακολουθεί ή που προσπαθεί να τους τραβήξει μια φωτογραφία όταν βγαίνουν έξω. Έτσι, αισθάνονται πιο ευχαριστημένοι με την ιδέα ότι θα μείνουν μέσα, ήσυχα, χωρίς να κάνουν τίποτα. Λατρεύουν την μαγειρική και βλέπουν ταινίες»
, αποκάλυψε η φίλη του διάσημου ζευγαριού και ανέφερε ότι και οι δύο έχουν γίνει «αληθινοί σπιτόγατοι»! 

Η σχετική αποκάλυψη είναι μια έκπληξη για όσους έχουν γνωρίσει τον 32χρονο εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ, που στο παρελθόν ήταν γνωστός καρδιοκατακτητής αλλά και «party animal».



Πάντως, γενικότερα, η Αμερικανίδα ηθοποιός κρατά χαμηλό προφίλ. Τον Μάιο στο γάμο της Πίπα Μίντλετον με τον εκατομμυριούχο Τζέιμς Μάθιους, η πρωταγωνίστρια του νομικού δράματος Suits, δεν παρέστη στην τελετή και εμφανίστηκε μόνο στη δεξίωση. Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η αδελφή της Κέιτ Μίντλετον είχε ζητήσει από τον Χάρι να μην την επισκιάσει στη σημαντικότερη μέρα της ζωής της η γοητευτική Μέγκαν.

Δείτε βίντεο:
Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί «μονάζουν» στο παλάτι του Κένσιγκτον;


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης