Η Δεβετζή δέχτηκε υβριστικά μηνύματα από φαν του Ντάνου: «Ντανούλες, χαλαρώστε!»

Η Δεβετζή δέχτηκε υβριστικά μηνύματα από φαν του Ντάνου: «Ντανούλες, χαλαρώστε!»

Η ολυμπιονίκης ήταν καλεσμένη το απόγευμα της Πέμπτης στο «Πανόραμα Survivor» και μία δήλωση που έκανε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, φαίνεται ότι δεν άρεσε στις φανατικές θαυμάστριες του Σκιαθίτη «Survivor»

Η Δεβετζή δέχτηκε υβριστικά μηνύματα από φαν του Ντάνου: «Ντανούλες, χαλαρώστε!»
Η Πηγή Δεβετζή ήταν καλεσμένη στο «Πανόραμα Survivor» το απόγευμα της Πέμπτης και σχολιάζοντας τον Γιώργο Αγγελόπουλο, είπε ότι θα πρέπει να προσέξει λίγο το fair play του. «Δεν τον ήξερα. Στο αγωνιστικό κομμάτι είναι πολύ γρήγορος. Μου θύμισε λίγο τον Λάμπρο Χούτο γιατί είναι και αυτός ποδοσφαιριστής. Νομίζω ότι τον βοηθάει ότι δεν είναι τόσο ψηλός. Έχει μία προσωπικότητα που θέλει πάντα να κερδίζει, το δείχνει αυτό. Θέλω να δουλέψει το fair play του. Αυτό θα του έλεγα. Ο καθένας έχει την προσωπικότητα του. Είναι μαχητικός πολύ. Φαίνεται ότι θέλει συνέχεια να κερδίζει. Εμένα δεν μου αρέσει αυτός ο φανατισμός από την αρχή...Μου φαίνεται λίγο υπερβολικό!
», είπε, μεταξύ άλλων, η ολυμπιονίκης.

Κλείσιμο


Οι δηλώσεις της για τον Ντάνο φάνηκε ότι ενόχλησαν τις φανατικές θαυμάστριες του Σκιαθίτη «Survivor». Η Πηγή Δεβετζή αποκάλυψε ότι μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, δέχτηκε υβριστικά μηνύματα από τις «Ντανούλες», όπως χαρακτηριστικά είπε.
«Θέλω να πάω να σπουδάσω ψυχολόγος και ψυχίατρος! Ξαφνικά έλαβα μηνύματα από κάτι κοριτσάκια που με βρίζανε! Δεν ξέρω, είπα εγώ κάτι κατά του Αγγελόπουλου; Είπα ότι είναι ο καλύτερος αγωνιστικά και αυτό φαίνεται! Και αξίζει το παιδί. Δεν είπα κάτι αρνητικό; Γιατί βρε Ντανούλες, γιατί; Τι να σας πω, μιλάμε για βρισίδια! Χαλαρώστε Ντανούλες», δήλωσε η Πηγή Δεβετζή.



Δείτε βίντεο: Η Δεβετζή δέχτηκε υβριστικά μηνύματα από φαν του Ντάνου: «Ντανούλες, χαλαρώστε!»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης