Survivor: Πώς θα γίνει ο ημιτελικός και ο τελικός - Ποιες ψηφοφορίες ακολουθούν

Survivor: Πώς θα γίνει ο ημιτελικός και ο τελικός - Ποιες ψηφοφορίες ακολουθούν

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια - Την ερχόμενη Τρίτη ο ημιτελικός, την Τετάρτη ο τελικός

Survivor: Πώς θα γίνει ο ημιτελικός και ο τελικός - Ποιες ψηφοφορίες ακολουθούν
Ξεκαθάρισε η διαδικασία που θα οδηγήσει στον τελικό νικητή του Survivor, καθώς οι κανόνες του παιχνιδιού άλλαξαν αρκετές φορές στην πορεία, ειδικά αφού παρατάθηκε η διάρκειά του λόγω και της επιτυχίας που σημειώνει. 

Όπως αναλυτικά εξήγησε στην εκπομπή της Survivor Panorama η Ελεωνόρα Μελέτη, στο επόμενο επεισόδιο, την Κυριακή, θα δούμε ποιος παίκτης θα κερδίσει την δεύτερη ασυλία και θα πάει κατευθείαν στον ημιτελικό, όπου έχει ήδη περάσει και ο Μάριος, που κέρδισε στο τελευταίο επεισόδιο την πρώτη ασυλία. Οι υπόλοιποι τρεις παίκτες θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και θα αποχωρήσει εκείνος που βρίσκεται πιο χαμηλά στην κατάταξη βάσει της 24ωρης ψηφοφορίας του κοινού, που είχε γίνει πριν από μερικές εβδομάδες. 

Οι άλλοι δύο θα τεθούν εκ νέου στην διάθεση του κοινού, στο επόμενο επεισόδιο, δηλαδή την Δευτέρα. Ένας θα αποχωρήσει, μια ανάσα πριν από τον ημιτελικό, ενώ ο άλλος θα είναι ο τρίτος του ημιτελικού και θα συναντήσει εκεί τους δύο παίκτες που ήδη είχαν περάσει κερδίζοντας τις ασυλίες στα δύο τελευταία αγωνίσματα του Survivor.

Κλείσιμο
Την Τρίτη θα διεξαχθεί ο ημιτελικός, όπου και πάλι με ψηφοφορία θα αποχωρήσει ο ένας από τους τρεις, για να προκύψει έτσι το ζευγάρι του τελικού για το επεισόδιο της Τετάρτης, ώστε το κοινό με νέα ψηφοφορία να αναδείξει τον νικητή του Survivor.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης