Στην Ειρήνη Παπαδοπούλου αναφέρθηκε ο Γιώργος Χρανιώτης που ήταν καλεσμένος στο «Πανόραμα Survivor» το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο ηθοποιός μίλησε για τη σχέση που είχε με την τραγουδίστρια μέσα στο παιχνίδι, ενώ μοιράστηκε με τους τηλεθεατές το παράπονο που είχε από εκείνη.
«Εγώ με την Ειρήνη είχα ένα πρόβλημα που το συζητήσαμε και το βρήκαμε! Είναι τελικά πολύπλοκοι οι άνθρωποι. Το παράπονό μου ήταν που δεν μου έλεγε καλημέρα το πρωί. Ξυπνούσε σαν τον άντρα ''του πολλά βαρύ μην του μιλάτε το πρωί'' . Πολλές φορές εγώ είχα ξυπνήσει και είχα άλλη ζωντάνια. Της έλεγα καλημέρα και έβλεπα ένα καλημέρα μέσα από τα δόντια ή κάτι σαν ''μην με ενοχλείτε'. Νομίζω ότι δεν ήθελε να μου δείξει κάτι τέτοιο το κορίτσι. Απλά το παρεξήγησα!», είπε ο Γιώργος Χρανιώτης.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού