«Έχει γούστο να θέλει κι αυτός διορισμό» - Το twitter πήρε... φωτιά με τον Γουιλ Σμιθ

«Έχει γούστο να θέλει κι αυτός διορισμό» - Το twitter πήρε... φωτιά με τον Γουιλ Σμιθ

Ο Χολιγουντιανός σταρ, η σύζυγός του Τζέντα και η κόρη του Γουϊλοου καθάρισαν παραλίες των Αντιπαξών και έγιναν trend στο twitter 

«Έχει γούστο να θέλει κι αυτός διορισμό» - Το twitter πήρε... φωτιά με τον Γουιλ Σμιθ
Ποιος θα το λεγε στην οικογένεια του Γουίλ Σμιθ, πως θα γίνουν άθελα τους trend στο twitter, εξαιτίας του ζήλου που έδειξαν και μάζεψαν 22 σακούλες σκουπίδια από τρεις μικρές παραλίες των Αντιπαξών. 

Ο Χολιγουντιανός σταρ, η σύζυγός του Τζέντα και η κόρη του Γουϊλοου, αποφάσισαν χθες να αναλάβουν δράση όταν βρέθηκαν μπροστά σε μια εικόνα που κάθε άλλο παρά κολακεύει τον ελληνικό τουρισμό. Με «αρχηγό» την 16χρονη κόρη του και με τη βοήθεια τεσσάρων φίλων, η διάσημη οικογένεια σπατάλησε σχεδόν όλη της την μέρα καθαρίζοντας τις τρεις πανέμορφες παραλίες του νησιού.  

Μάλιστα, στο τέλος φόρτωσαν τις σακούλες με τα σκουπίδια στο σκάφος τους για να τις πετάξουν σε κάδους και δεν τις άφησαν στις παραλίες, ώστε να της μαζέψουν οι υπεύθυνοι. 


Κλείσιμο


Φυσικά μία τέτοια κίνηση δεν θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστη από τους χρήστες των social media που σε χρόνο dt έκαναν την οικογένεια Σμιθ trend στο twitter. Από το λαμπερό Χόλιγουντ στα σκουπίδια των ελληνικών ακτών εν μέσω απεργιακών κινητοποιήσεων της ΠΟΕ ΟΤΑ. Ε, δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο ο μέσος χρήστης του twiiter για να αρχίσει να ξεδιπλώνει το ταλέντο του. 

Δείτε παρακάτω όσα γράφονται από χθες για το συμβάν. 












Δείτε βίντεο:
Ο Γουίλ Σμιθ και η οικογένειά του μάζεψαν τα σκουπίδια από παραλίες των Αντιπαξών


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης