Μπορεί η θερμοκρασία στη χώρα μας να έχει πέσει απότομα και μαύρα σύννεφα να έχουν καλύψει τον ουρανό, αλλά στον Άγιο Δομίνικο το καλοκαίρι καλά κρατεί. Η Κάτια Ζυγούλη που συνόδευσε τον Σάκη Ρουβά στον μακρινό Άγιο Δομίνικο, μοιράστηκε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία από το ταξίδι τους.
Σε αυτή, ποζάρει χωρίς μακιγιάζ, στην παραλία πίσω από καταπράσινα φύλλου δέντρου. Τη φωτογραφία της συνόδευσε με μία καρδούλα, έναν φοίνικα και ένα λουλούδι.
Κλείσιμο
Και ο Σάκης Ρουβάς όμως ανέβασε μία νέα φωτογραφία του από το ταξίδι τους. Σε αυτη ποζάρει χαμογελαστός και αποσπά χιλιάδες like από τους followers του.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.