Eurovision 2017: Ακόμα και πρόταση γάμου είχε ο δεύτερος ημιτελικός!

Eurovision 2017: Ακόμα και πρόταση γάμου είχε ο δεύτερος ημιτελικός!

Ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Κίεβο της Ουκρανίας - Με την Demy και το «This is Love» διαγωνίζεται η Ελλάδα - Ποιοι είναι οι αντίπαλοί της

Eurovision 2017: Ακόμα και πρόταση γάμου είχε ο δεύτερος ημιτελικός!
Ακόμα και πρόταση γάμου σε απευθείας πανευρωπαϊκή μετάδοση είδαμε χθες στην Eurovision 2017! Με την πρόκριση των δέκα χωρών από τις 18 που διαγωνίστηκαν στο δεύτερο ημιτελικό, ολοκληρώθηκε η λίστα των συμμετεχόντων στον τελικό του 62ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Κίεβο της Ουκρανίας.
 
Η Βουλγαρία, η Λευκορωσία, η Κροατία, η Ουγγαρία, η Δανία, το Ισραήλ, η Ρουμανία, η Νορβηγία, η Ολλανδία και η Αυστρία είναι οι δέκα χώρες που κατάφεραν να προκριθούν και που μαζί με την Ελλάδα, την Demy και το «This is Love», την Κύπρο με τον Hovig Demirjian και το τραγούδι Gravity, τη Μολδαβία, το Αζερμπαϊτζάν, τη Σουηδία, την Πορτογαλία, την Πολωνία, την Αρμενία, την Αυστραλία, το Βέλγιο, που προκρίθηκαν στον πρώτο ημιτελικό, καθώς και τις BIG5 χώρες (Ην. Βασίλειο, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία) και φυσικά την διοργανώτρια Ουκρανία συμπληρώνουν τις 26 συμμετοχές του τελικού.

Ο δεύτερος ημιτελικός όμως «σημαδεύτηκε» από την πρόταση γάμου που έγινε στην εκπρόσωπο των Σκοπίων, από τον σύντροφο και συνεργάτη της. Μπορεί να μην έγινε ακριβώς on stage, καθώς εκεί τα περιθώρια είναι πολύ στενά, έγινε όμως στο «green room», με τους συναδέλφους τους να χειροκροτούν ένθερμα και να ζητωκραυγάζουν. Ο άντρας γονάτισε μπροστά στην όμορφη κοπέλα και στα αγγλικά την ρώτησε αν θα τον παντρευτεί. Η Σκοπιανή Jana Burceska δεν είχε και πολλά περιθώρια, ούτως ή άλλως, και απάντησε «ναι» πολύ συγκινημένη. 

Η πρόταση γάμου στην Σκοπιανή τραγουδίστρια:
Κλείσιμο


Μπορεί ο απευθείας αρραβώνας να ήταν το highlight της βραδιάς, που κατά γενική ομολογία ήταν πιο υποτονική από την περασμένη Τρίτη, όταν διαγωνίστηκε και πέρασε στον τελικό η Demy, όμως δεν είχε εξίσου ευχάριστη συνέχεια για τους δύο Σκοπιανούς που αποκλείστηκαν από την συνέχεια...

Δείτε εδώ όλα τα τραγούδια που διαγωνίστηκαν στον δεύτερο ημιτελικό:


Δείτε τι έγινε στον πρώτο ημιτελικό, όπου διαγωνίστηκε η Demy:


Η Demy τραγουδά το This is love στον πρώτο ημιτελικό:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης