Survivor: Ανοιχτή πληγή (κι αλατισμένη) η σχέση Αγγελόπουλου - Σπαλιάρα

Survivor: Ανοιχτή πληγή (κι αλατισμένη) η σχέση Αγγελόπουλου - Σπαλιάρα

Ο Αγγελόπουλος επιμένει να θεωρεί ότι ο πανηγυρισμός του Σπαλιάρα μετά την νίκη στο προηγούμενο αγώνισμα ήταν υποτιμητικός και είναι γενικά πολύ εκνευρισμένος

Survivor: Ανοιχτή πληγή (κι αλατισμένη) η σχέση Αγγελόπουλου - Σπαλιάρα
Στο Survivor
δεν πρόκειται να τα βρουν με τίποτα ο Σπαλιάρας με τον Αγγελόπουλο, μετά τον άγριο τσακωμό που έριξαν το βράδυ της Κυριακής
Κλείσιμο
, με αφορμή τον πανηγυρισμό που έκανε το γνωστό μοντέλο μιμούμενος τον Τούρκο χασάπη, που ρίχνει το αλάτι στα κρέατα με τον διεθνώς αναγνωρισμένο χαριτωμένο τρόπο του.

Οι δύο παίκτες και παλαιότερα καλοί φίλοι εντός του πλαισίου του Survivor, έριξαν μεν τους τόνους και απέφυγαν νέες εντάσεις, ωστόσο είναι φανερό ότι η πληγή που άνοιξε στη σχέση τους, παραμένει ανοιχτή και μάλιστα κακοφορμίζει.

Ο Αγγελόπουλος επιμένει να θεωρεί ότι ο συγκεκριμένος πανηγυρισμός του Σπαλιάρα προσέβαλε τους Διάσημους, μετά την ήττα από τους Μαχητές, ενώ ο ηθοποιός επιμένει να διευκρινίζει ότι η κίνησή του δεν απευθυνόταν στην αντίπαλη ομάδα και δεν περιείχε κάποια υποτιμητική διάθεση.

Σημειωτέον ότι είχε προηγηθεί ξέσπασμα του Αγγελόπουλου, ο οποίος απαίτησε από τον Σπαλιάρα να ζητήσει συγγνώμη, με τον τελευταίο όμως απλώς να δίνει κάποιες εξηγήσεις για το πραγματικό νόημα των όσων έκανε.

Η επίμαχη στιγμή που άναψε τα αίματα


Και εκεί που πίστευαν οι περισσότεροι ότι η κόντρα θα τελείωνε εκεί, ήλθε ο Σάκης Τανιμανίδης να ρίξει αλάτι στην πληγή. Τόσο με το τέλος του χθεσινού αγώνα, όσο κυρίως στο συμβούλιο του νησιού, έθεσε το θέμα, καλώντας τους δύο παίκτες να τοποθετηθούν. Ο Αγγελόπουλος έδειχνε φανερά αμήχανος, αλλά και θυμωμένος ακόμα. Συνοφρυωμένος παρακολουθούσε το όλο σκηνικό. Ο Σπαλιάρας επανέλαβε τη άποψή του, λέγοντας ότι δεν έκανε κάτι επίτηδες, όμως ο Αγγελόπουλος δεν πείστηκε. 

Ο Ντάνος είπε μεν ότι δεν υπάρχει συνέχεια και απέδωσε το αρχικό ξέσπασμά του στην πείνα, όμως επανήλθε και έδωσε νέες διαστάσεις στην κόντρα. Ζήτησε να είναι όλοι προσεκτικοί στους πανηγυρισμούς τους, διότι πλέον ζουν  μαζί στην ίδια παραλία και ουσιαστικά χαρακτήρισε την ενέργεια του Σπαλιάρα προκλητική και ασεβή. Μάλιστα σηκώθηκε από τη θέση του, πήρε το τοτέμ της ασυλίας και το κούνησε πέρα δώθε, λέγοντας ότι και αυτή η κίνηση είναι ένας πανηγυρισμός, που προφανώς δεν πρέπει να γίνεται!

Όσα ειπώθηκαν για το θέμα στο χθεσινό συμβούλιο


Ο εκνευρισμός του Αγγελόπουλου με αυτό το θέμα είναι έντονος και μη διαχειρίσιμος εύκολα, όπως αποδεικνύεται. Όσο περνούν οι μέρες, και φαγητό δεν υπάρχει στην καλύβα των Διάσημων μάλιστα, τα πράγματα μπορεί να γίνουν χειρότερα. Κάποιοι λένε ότι η πολύ ισχυρή εικόνα στου στο κοινό έχει αρχίσει να αποδομείται.

Η κόντρα των δύο ίσως δείχνει και τον υπόγειο ανταγωνισμό που έχουν μεταξύ τους πλέον ενόψει της τελικής φάσης. Ξαφνικά ο Σπαλιάρας, από αουτσάιντερ του Survivor, έχει γίνει ένας εκ των πολύ δυνατών διεκδικητών για τον τελικό και τη μεγάλη νίκη. Πέρα δηλαδή από τα αρχικά φαβορί, που θεωρούνται  ο Μάριος και ο Αγγελόπουλος, πληθαίνει η λίστα με τους δυνατούς παίκτες, αφού σε αυτή περιλαμβάνεται σαφέστατα πλέον ο Σπαλιάρας, με πολύ ανοδική πορεία, ενώ θέση διεκδικούν και οι Βασάλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος, ακόμη και ο Κοκκινάκης.

Άλλωστε μετά τις «Ντανίτσες», αρχίζουν να εμφανίζονται και οι «Σπαλιαρίτσες» και δεν αποκλείεται η μάχη να δοθεί μεταξύ των δύο στρατοπέδων με ρυθμιστή τον εξαιρετικό στο αγωνίσματα Μάριο Πρίαμο, λόγω του ρόλου που μπορεί να παίξει το κυπριακό στοιχείο στο παιχνίδι.

Οι δύο κολλητοί (;) σε παλαιότερες ευτυχισμένες μέρες...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης