Survivor: Ευρυδίκη και Ντάνος έκοψαν τον αέρα στους αλαζόνες Μαχητές!

Survivor: Ευρυδίκη και Ντάνος έκοψαν τον αέρα στους αλαζόνες Μαχητές!

Πέτυχαν τις 7 νίκες της ομάδας τους και έστειλαν μήνυμα σε Μάριο και λοιπούς «μπλε» να μην τους υποτιμούν - Ένταση, εκνευρισμός, υπόγειες και φανερές κόντρες στην κοινή παραλία των δύο ομάδων - Η χαμένη ματσέτα του... Ντάνι Τρέχο και οι μπηχτές για τον… αρουραίο

Survivor: Ευρυδίκη και Ντάνος έκοψαν τον αέρα στους αλαζόνες Μαχητές!
Η συγκατοίκηση των Διάσημων
με τους
Μαχητές του
Survivor
Κλείσιμο
στη ίδια παραλία, έστω και σε χωριστές καλύβες, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Τουναντίον. Όπως φαίνεται πλέον τόσο από τα αγωνίσματα, όσο και από τη γενικότερη κατάσταση, που διαμορφώνεται, ο ανταγωνισμός είναι πιο έντονος, οι τριβές πιο συχνές – και μεταξύ των ομάδων, αλλά και μέσα στις ίδιες τις ομάδες – οι κόντρες συνεχείς και ο εκνευρισμός διάχυτος. Έτσι κι αλλιώς το παιχνίδι μπαίνει στην τελική του φάση σιγά σιγά και κανείς απ’ όσους κατάφεραν και έφτασαν ως εδώ, δεν θέλει να φύγει, χωρίς να δώσει σκληρή μάχη.

Μάλιστα στο σημερινό επεισόδιο, τα πράγματα φαίνεται να ξεφεύγουν, καθώς από την παραλία χάθηκε μία ματσέτα – πολύ χρήσιμο εργαλείο για τις δουλειές!!! Και επειδή αποκλείεται να πέρασε από την παραλία ο Ντάνι Τρέχο και να την σούφρωσε για κάνα ριμέικ της ταινίας «Machete», οι υποψίες πέφτουν από τη μία ομάδα στην άλλη. Πιθανόν να παίζει και το σενάριο ότι την «απαλλοτρίωσε» κάποιος, ώστε να την ανταλλάξει με ντόπιους, κατά το σύνηθες εμπόριο ειδών, που έχουν αναπτύξει οι Έλληνες στον Άγιο Δομίνικο, επιστρέφοντας όχι στη δραχμή – πού είσαι Λαφαζάνη -, αλλά σε πιο αρχέγονες μορφές συναλλαγών.  Πάντως οι μπηχτές διαφόρων για τον… αρουραίο, που ίσως κυκλοφορεί στις γραμμές των δύο ομάδων, δίνουν και παίρνουν και ρίχνουν σκιές στην κοινή συμβίωση.



Επιτέλους νίκη για τους Διάσημους 

Η ένταση και η άγρια τροπή που έχει πάρει η σύγκρουση φάνηκε στο αγώνισμα της Τρίτης, που ήταν το πρώτο μετά την ένωση των δύο ομάδων. Το έπαθλο ήταν η επικοινωνία των παικτών με δικούς τους ανθρώπους και συμπληρωματικά ρύζι και φακές. Κυρίως όμως το «βραβείο» ήταν το ποιος θα έδειχνε από την αρχή της συγκατοίκησης – και μάλιστα στην παραλία των Διάσημων – ποιος είναι το «αφεντικό» και ποιος θα έπαιρνε αυτό το ψυχολογικό αβαντάζ. Οι Διάσημοι προέρχονταν από σερί ταπεινωτικών ηττών και κινδύνευαν να γίνουν ο περίγελος του Αγίου Δομίνικου – όπως (δυστυχώς) ο μπασκετικός Παναθηναϊκός το βράδυ της ίδιας μέρας στην Κωνσταντινούπολη, μετά την Τρίτη ήττα από τη Φενέρ του μεγάλου Ομπράντοβιτς.

Η «κόκκινη» παρέα λοιπόν δεν είχε περιθώρια, καθώς ήταν στα όρια του περιοδεύοντος θιάσου, έμοιαζαν σαν ταλαιπωρημένο ασκέρι και είχαν περιπέσει στη χλεύη του τηλεοπτικού κοινού!

Οι Μαχητές από την άλλη προσήλθαν με τον αέρα των συνεχόμενων νικών και τα μεγάλα λόγια περίσσευαν. Παρασυρμένοι από την αλαζονεία του ισχυρού, πίστευαν ότι εύκολα ή δύσκολα θα κέρδιζαν έναν ακόμα αγώνα. Και όχι μόνο: θεωρούσαν, όπως έδειχνε η υπεροπτική προσέγγιση του αγώνα, ότι η κυριαρχία τους ήταν δεδομένη πλέον για το υπόλοιπο του παιχνιδιού.

Οι Διάσημοι όμως απέδειξαν, παρά το κακό ξεκίνημά τους (0-2 στην αρχή), ότι τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα. Και αυτό παρότι οι ηλικίες τους (όπως ομολόγησε και ο Μπο, δίνοντας κουράγιο στον Χρανιώτη) δεν τους βοηθάνε – παραείναι μεγάλες για τόσο απαιτητικά αγωνίσματα.



Για την ομάδα των Διάσημων «καθάρισαν» τα δύο δυνατά τους όπλα: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Η πρώτη «σκούπισε» - όπως λένε στο μπάσκετ – όποια αντίπαλο βρήκε στο πέρασμά της, πετυχαίνοντας 4 νίκες και μάλιστα χωρίς να υποστεί καμία ήττα (3 σε βάρος της Σάρας και μία επί της Ελισάβετ). Ο Ντάνος επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις του, θέλοντας να δείξει στους Μαχητές τι έχασαν. Κέρδισε τρία αγωνίσματα (με αντίπαλους Μάριο, Μισθοφόρο και Βασάλο) και έχασε μόλις ένα (από τον Μάριο).



Τις υπόλοιπες τρεις νίκες για τους Διάσημους πέτυχαν ο Κοκκινάκης («έστειλε» τον Σπαλιάρα), ο Χρανιώτης (κατά του Βασάλου) και η… Λάουρα!!! Δεν είναι τυπογραφικό λάθος. Ούτε πρόκειται για άλλη Λάουρα. Αλλά για τη Νάργες, που από… «χελώνα», όπως την αποκαλούν λόγω του αργού (αλλά σταθερού) στιλ που έχει, μετατρέπεται εσχάτως σε… χελωνονιντζάκι, αφού πέτυχε νίκη και στο επεισόδιο της Κυριακής! Η ξανθιά παρουσιάστρια περνά περίοδο φοβερής φόρμας και εκπλήσσει τους πάντες, καθώς έχει ίσο αριθμό νικών και ηττών στα δύο τελευταία αγωνίσματα, από κει που ήταν η χαρά των αντιπάλων.

Η ένταση ήταν τόσο μεγάλη, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, στον πάγκο των Διάσημων, που οι νίκες πανηγυρίζονταν όπως εκείνες του «euro 2004», με τον Χρανιώτη και τον Ντάνο ιδιαίτερα εκδηλωτικούς. Ο τελευταίος σήκωσε στα χέρια του την Ευρυδίκη – και γενικώς εκφραζόταν πολύ θερμά για την πρωταγωνίστρια της ομάδας του.

Ο μόνος που δεν εισέφερε ούτε μία νίκη στην ομάδα ήταν ο Μπο, ο οποίος δεν κατάφερε να ρίξει ούτε μία βολή, αφού δεν μπόρεσε να φτάσει ποτέ στο τελευταίο στάδιο του αγωνίσματος – φήμες ότι τον κατάπιε το τρίγωνο των διπλανών Βερμούδων, κρίνονται ως υπερβολικές, αφού και το τρίγωνο έχει πεπερασμένες ικανότητες!

Περίσκεψη στους Μαχητές 

Η απρόσμενη ήττα έφερε μούδιασμα στους Μαχητές. Στην αρχή είπαν να το ρίξουν όλοι στο καλαματιανό και να το παίξουν άνετοι! Κάτι δηλώσεις του τύπου «δεν πειράζει», «ας κερδίζουν και οι άλλοι», «καλύτερα που χάσμα για να προσγειωθούμε», φανέρωναν μόνο αμηχανία. Γρήγορα όμως φάνηκε ότι τους πείραξε και τους παραπείραξε. Άλλωστε και στη διάρκεια του παιχνιδιού έδειχναν να τα έχουν χαμένα από την αγωνιστική αντίδραση των Διάσημων. Ο Βασάλος κάποια στιγμή τσίτωσε με τον Σπαλιάρα, που του έλεγε διαρκώς «ηρέμησε», την ώρα που επιχειρούσε τις βολές. Αλλά και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος εκνευρίστηκε με τις παρεμβάσεις του Σπαλιάρα.



Όταν μετά τις πρώτες κατευναστικές δηλώσεις για την εξέλιξη του ματς, άρχισε να κρυώνει η πληγή της ήττας, βγήκαν οι πρώτες γκρίνιες. Ο Σπαλιάρας τα έβαλε με Σάρα και Ελισάβετ, που ήταν μέσα στην καλή χαρά, παρότι έχασαν. Ο Μάριος, τον οποίο στην αρχή δεν πείραζε και πολύ η ήττα, άρχισε να βγάζει θυμό και δυσαρέσκεια για την απώλεια της νίκης, διαμηνύοντας ότι θέλει να κερδίζει κάθε αγώνα – απέφυγε ωστόσο να επιρρίψει συγκεκριμένες ευθύνες. Κάποιοι άλλοι ψιθύριζαν ότι δεν υπάρχει συγκέντρωση. Μόνο ο Βασάλος έδειξε περίεργα άνετος με την ήττα (ίσως γιατί ο ίδιος κατάφερε να ηττηθεί δύο φορές (από Αγγελόπουλο, αλλά και… Χρανιώτη) και δεν ήθελε να ανοίξει θέμα ευθυνών, αφού είχε και κείνος μερίδιο. Βέβαια εάν ήταν το έπαθλο καμιά μπριζόλα ή κανά χορταστικό κλαμπ σάντουιτς θα του έφταιγαν μέχρι και οι κοκοφοίνικες της μισής Καραϊβικής – είναι γνωστή η αδυναμία του για το φαγητό, δεν αντέχει την πείνα με τίποτα -, αλλά λίγες φακές με ρύζι δεν άξιζαν το κόπο για να ξαναρχίσει την παροιμιώδη γκρίνια του.

Πάντως από την ομάδα των Μαχητών, ο Μάριος έδειξε και πάλι πόσο… τραυματίστηκε στο γνωστό τροχαίο, καθώς κάποιες στιγμές πήγαινε πιο γρήγορα και από κάτι τυφώνες, που απαντώνται στην ευρύτερη περιοχή. Κέρδισε τρία αγωνίσματα και έχασε μόλις ένα. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, που ακούστηκε μέχρι εδώ όταν τραυματίστηκε στο γόνατο πριν 3 εικοσιτετράωρα μόλις, κέρδισε δύο αγώνες, κι από έναν πρόσθεσαν ο Βασάλος, ο Σπαλιάρας και η Σάρα – δεν αποδείχθηκαν αρκετοί για την τελική νίκη.

Ο Ορέστης είπε να ξεκουραστεί μετά το τόσο σκάψιμο – και… θάψιμο – που έκανε σε φίλους και εχθρούς στο πάρτι της ένωσης το προηγούμενο βράδυ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης