Οι πρώτες εικόνες από το τροχαίο των «μαχητών»

Οι πρώτες εικόνες από το τροχαίο των «μαχητών»

Δείτε το βανάκι που μετέφερε τους παίκτες του ''Survivor'' μετά από τη σύγκρουσή του με διερχόμενο αυτοκίνητο

Οι πρώτες εικόνες από το τροχαίο των «μαχητών»
Τροχαίο ατύχημα είχαν οι «μαχητές» στον Άγιο Δομίνικο και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, ένα αυτοκίνητο σε προσπάθεια αποφυγής σύγκρουσης, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το φορτηγό βαν που μετέφερε τους παίκτες της ομάδας των Μαχητών. Το τροχαίο συνέβη κατά την επιστροφή τους από το χώρο της διεξαγωγής του αγωνίσματος, με κατεύθυνση προς την παραλία.

Όλοι οι παίκτες που επέβαιναν στο βαν, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα για όλες τις ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο της περιοχής. Πιο βαριά τραυματισμένη είναι η Ειρήνη Κολιδά, η οποία έχει σπάσει δύο πλευρά και όπως ανακοίνωσε η ίδια, θα επιστρέψει στην Ελλάδα, εγκαταλείποντας το παιχνίδι. Επίσης τραυματισμένος, είναι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης που έχει υποστεί κάταγμα στη δεξιά κλείδα. Ωστόσο, ο παίκτης από την Κύπρο αποφάσισε να παραμείνει στο παιχνίδι.

Κλείσιμο


Οι παίκτες στο χθεσινό επεισόδιο περιέγραψαν το τροχαίο και τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν λίγο μετά τη σύγκρουση. Στις εκπομπές «Πρω1νό» και «Happy Day» προβλήθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από το τροχαίο των «μαχητών». Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ατύχημα έγινε πριν από τέσσερις ημέρες.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης