«Survivor»: Όταν η Ευρυδίκη έβγαλε την μπλούζα της σαν ποδοσφαιριστής!

«Survivor»: Όταν η Ευρυδίκη έβγαλε την μπλούζα της σαν ποδοσφαιριστής!

Γράφουν «ιστορία» στα social media οι πανηγυρισμοί της εντυπωσιακής αθλητικογράφου στο χθεσινό αγώνισμα

«Survivor»: Όταν η Ευρυδίκη έβγαλε την μπλούζα της σαν ποδοσφαιριστής!
Ποδόσφαιρο στην παραλία έπαιξαν οι «Διάσημοι» και οι «μαχητές» στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor», διεκδικώντας το έπαθλο που δεν ήταν άλλο από παστέλια.

Η Ευρυδίκη, η εντυπωσιακή αθλητικογράφος του ΣΚΑΙ, που έχει αναδειχθεί ως μία από τις πιο δυνατές παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης, έπαιξε με τη Σόφη Πασχάλη, εναντίον της Σάρας Εσκενάζυ και της Ειρήνης Κολιδά από τους «μαχητές». Όταν σκόραρε και χάρισε τη νίκη στην ομάδα της, πανηγύρισε και πέταξε την μπλούζα της στην εξέδρα όπου κάθονταν οι υπόλοιποι συμπαίκτες της.

Κλείσιμο
Την μπλούζα της Ευρυδίκης Βαλάβάνη έπιασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δείτε το βίντεο:




Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αναδεικνύεται σε μία από τις πιο δυνατές παίκτριες στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor», καθώς χαρίζει αρκετές νίκες στην ομάδα των «Διάσημων». Η γνωστή αθλητικογράφος εκτός από δυναμική παίκτρια, είναι μία ιδιαίτερα όμορφη γυναίκα που εντυπωσιάζει τους τηλεθεατές με το καλογυμνασμένο κορμί της.

Το αγαπημένο της χόμπυ, είναι το pole dancing το οποίο φαίνεται πως έχει κρατήσει το κορμί της fit και την έχει βοηθήσει στα αγωνίσματα που θέλουν δύναμη και αντοχή. 

Πρόσφατα η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της έδειξε ένα βίντεο στο οποίο η αθλητικογράφος λικνίζεται γύρω από έναν στύλο, φορώντας ένα ροζ μπικίνι.

«Τώρα εξηγείται γιατί αυτό το κορίτσι τερματίζει πρώτο στα αγωνίσματα! Γιατί είναι γυμνασμένο!», σχολίασε ο συνεργάτης της παρουσιάστριας, Γρηγόρης Γκουντάρας.

Δείτε το παρακάτω βίντεο: 




Τη σέξι πλευρά της ανέδειξε η Ευρυδίκη και σε φωτογράφιση με εσώρουχα που είχε κάνει, πριν πάρει την απόφαση να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.












Πηγή φωτογραφιών: LifeViews


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης